Pécsi stílustippek az idei nyárra

A tavasz menthetetlenül megérkezett. Itt az ideje, hogy megtudjuk, milyen trendek fognak hódítani a melegben, így biztos a legszükségesebb divatos ruhákkal tölthetjük fel a szekrényeinket. Lánczos Benkő Tímea stylist elárulja nekünk, milyen kötelező darabokat érdemes beszerezni az idei nyárra.

hirdetés

Az év színei

Ritkább, hogy egy szezonban két színre helyeződik a hangsúly. Sokkal gyakoribb, hogy egyetlen meghatározó árnyalatot választ a divatszakma. Most azonban a higgadt kék és a rózsakvarc egyaránt hódít a ruhák között is. A gyönyörű árnyalatok tökéletesen kiegészítik egymást, így bátran variálhatjuk is őket a stylist szerint.

Fodrok mindenek felett

– Újra virágkorát élik a fodrok. Egyaránt feltűnik a felsőkön, ujjvégeken, de a szoknyákon is – hangsúlyozza a szakember. Nem kell tehát meglepődni a boltok választékát vizsgálva, ha a korábban megszokott miniszoknyákat és egyenes fazont elsöpörve most a fodrok követelik a helyet maguknak. Szerezzünk be egy új darabot és élvezzük, hogyan kel életre a ruha séta közben rajtunk.

fodrok

A hangsúly a vállakon van

–  A nyak köré tekert anyagokkal a csupaszon hagyott vállakra kerül a fókusz – emeli ki a szakember. A felsők és a nyári ruhák pántjai mind a fedetlen vállakra helyezik a hangsúlyt. Szintén ezt a vonalat követi az eddig eltakart vállakról a felkarra letolt felsők. A teljesen ujjatlan ruhák helyett tehát egy új trend jelent meg.

vállak_fotó

Szerezz be egy fűzős cipellőt!

–  Egyértelműen hódítanak a fűzős cipők. Nem számít, hogy a lapos vagy a magas sarkú darabokat kedveljük jobban, hiszen valamennyi fazonban megtalálhatóak az új trend darabjai. Akik a sportos stílushoz vonzódnak, a fehér talpakkal találkozhatnak leginkább. Emellett az ezüstszín is feltűnik minden fazonban – árulta el a nyári cipőtrendekről a stylist.

fűzős cipő

Minden nő örök kedvence: a táska

Akik az örök kedvenc darabok mellé szeretik a legújabb trendet követő táskákat is beszerezni, azoknak mindenképpen kötelező  vödörtáskát venniük. A szakértő szerint szintén újdonság, hogy az eddigi nagy fazonokat ismét a kisebb, kézben cipelhető táskák váltják fel. Emellett a tavaly hódító útjára induló tornazsák táskák még mindig nagyon divatosak. Színekben a rose gold és a metál kerültek előtérbe.

 

bags