Ruházd fel a pasidat!

A férfiak többsége nem elég merész az öltözködés terén, a magyar pasik pedig különösen bátortalanok. Mi nők azonban segíthetünk nekik (persze csak ha hagyják), az Abszolút Nő stylistje megmutatja, hogyan. 

hirdetés
Uránia Mozi

 

Ha végigmennénk a pécsi belvároson,  és összeszámolnánk, hogy egy félórás séta alatt hány jól öltözött vagy igazán csinos emberrel találkoztunk, akkor szinte biztosan a nők jönnének ki győztesen. A gyengébbik nem köztudottan több figyelmet fordít a megjelenésére, jobban követi a divatot, és alkalomadtán bevállal egy-egy merészebb cuccot is.

A magyar férfiak többsége azonban nem ennyire bátor. Jellemzően a szürke, fekete, barna vagy kék ruhadarabokat részesítik előnyben, a színes vagy mintás cuccokat pedig messzire elkerülik – mondja a stylist. A merészebbek is inkább csak a felsőrészek színeit variálják.

– Mi nők viszont segíthetünk nekik. Elkísérhetjük őket vásárolni, és megmutathatjuk, hogy mi az  a nadrág, vagy felső, ami kicsit formabontóbb, vagány, de még férfias viselet. Bírjuk rá őket a változatosabb öltözködésre!

Egy magas, kisportoltabb alkatú férfin kifejezetten jól mutat egy feltűnőbb nadrág, de ez nem jelenti azt, hogy kizárólag az izmos pasik járhatnak színesben, csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot – teszi hozzá a szakember.

Ebben az összeállításban egy sárga nadrág szerepel, de ez a könnyű anyagból készült tavaszi nadrág számtalan más színben is kapható. A táska pedig igazán feldobja az összeállítást, annak ellenére, hogy sok férfi nőiesnek tartja, ha az oldalára akasztva hordja a cuccait.

 

 

Ha a pasink nagyon idegenkedik a színes nadrágoktól, és ragaszkodik a szürkékhez, kékekhez, akkor inkább ezt a szettet ajánljuk neki – mondja Lánczos Benkő Tímea.

 

– Tudom, hogy nehéz megszabadulni ettől a képzettől, de ne tekintsünk úgy a mostanság igen divatos gombos felsőrészekre, mint a nagypapa kardigánjára. Nagyon jól kombinálható darab, pólóra és ingre is kiváló, könnyen le- és felvehető.

A zakót és a kardigánt önállóan, de egymás felett is viselhetjük. Mindkét variáció divatos.

A kiegészítők pedig nem csak a nők megjelenését dobják el, a férfiakon is jól mutat egy színes sál, vagy egy oldaltáska.

 

[frame]

Ezt ne!

A kisebb-nagyobb pocakkal rendelkező férfiaknak nem szerencsés kardigánba bújniuk, így ugyanis tényleg nagypapás lesz a végeredmény. Ők válasszák inkább a zakós variációt!

A rövid ujjú ingek leáldozóban vannak, helyettük a feltűrt ujjú, hosszú fazonokat ajánlja a szakember.

Az alacsony férfiaknak arra kell figyelniük, hogy a nadrág szára ne legyen túl hosszú, ha ugyanis felgyűrődik a bokán, az elvágja az alakot, és a földbe nyomja az egyébként sem túl magas férfit. 

A zokni színére pedig akkor is ügyelni kell, ha a nadrág színes. A fenti sárga nadrághoz például semmiképpen ne vegyünk fehér, vagy fekete zoknit. Válasszunk inkább egy bézs színűt, vagy tűrjük fel a nadrágot, és hordjuk a mokaszint zokni nélkül. Manapság ez sem ciki. Sőt![/frame]

 

 

 

 

 

Hirdetés

1 hozzászólás

  1. Szerintem inkább ne viseljenek formabontó, rikító sárga nadrágot, nem is beszélve mintásról…

Comments are closed.