Street Fashion: divatos járókelők

A pécsi Street Fashion hatalmas sikert aratott az olvasók körében, ezért úgy döntöttünk, visszatérő rovatként hétről hétre újabb összeállításokkal örvendeztetünk meg titeket. Íme, a következő három jól öltözött járókelő.

hirdetés

 

Balázs Dóra

 

Cipő: Humanic

Leggings: Calzedonia

Szoknya: Bershka

Felső: Promod

Táska: Orsay

Napszemüveg: DM

 

„Sokféle stílust szeretek, és szívesen variálom őket akár egy szetten belül is. Épp ezért általában bohókásan, egy kicsit eklektikusan öltözöm. Színek tekintetében már szigorúbb vagyok, nagyon fontos, hogy passzoljanak egymáshoz a ruhadarabjaim. A túl csicsás összeállításokat nem kedvelem. Tetszik a réteges öltözködés, szoknyát is általában leggingsszel viselek. Magassarkúban ritkán járok, inkább balerina cipő párti vagyok. A kiegészítőket, nyakláncokat, fülbevalókat viszont nagyon szeretem.

 

 

 

Streit Edit

 

Cipő: H&M

Leggings: H&M

Pulcsi: Terranova

Trikó: New Yorker

 

„Tisztában vagyok az előnyös tulajdonságaimmal, és általában ezeket hangsúlyozom. Nem szeretem, ha minden ruhadarab feszülős, ezért egy szűk leggingst inkább egy lezserebb, bővebb felsővel kombinálok. Persze figyelek arra, hogy azért ne legyen zsákszerű a végeredmény. A derekamat most is kihangsúlyoztam ezzel a kék szalaggal. Színekben a világosabb, pasztelles árnyalatok állnak hozzám közelebb.”

 

 

 

 

 

 

Makay Eszter

 

Cipő: F&F

Leggings: Mango

Trikó: H&M

Farmerdzseki: turkálóból

Táska: Mango

Szemüveg: Dolce & Gabbana

 

„Egy bankban dolgozom, ahol decens, kiskosztümös stílust várnak el a nőktől. Pár hónapos kismamaként azonban otthon vagyok, így mostanában megengedhetem magamnak a lazulást. Kedvenceim az úgynevezett basic darabok, trikók, leggingsek stb. Ezeket nagyon jól lehet variálni, és egy-egy különleges kiegészítővel könnyedén fel lehet dobni a szettünket. A divatot imádom, és nyomon is követem. Egy trendi, mintás cicanacit, néhány csíkos alapdarabot, és egy nyakékszerű bizsut már be is szereztem.”

 

 

[frame]Vigyázz, mert stábunk téged is megtalál!

A Pécsma.hu fotósával minden héten egyszer a nyakunkba vesszük a várost, hogy  megkeressük a legtrendibb járókelőket. Öltözz úgy, hogy bármikor megállíthatunk egy fotóra![/frame]