Szabadulj meg megunt ruháidtól!

Utálod, hogy vasárnap nem shoppingolhatsz? Akkor van egy jó hírünk: június 14-én az Expo Center téged vár! Vidd el megunt, vagy soha nem is hordott ruháidat, amik évek óta állnak a szekrényben. Keress egy kis pénzt, és újítsd fel nyári ruhatáradat! 

hirdetés

A Nők és Csajok Ruhabörzét immár negyedik alkalommal rendezik meg Pécsen, a szervezők negyedévente, kifejezetten az évszakváltásokra időzítik a vásárokat. A program lényege, hogy akinek kidől a szekrénye a sok ruhától, meg tud szabadulni néhány felesleges holmitól, és kereshet egy kis pénzt, aki pedig szeretné jó áron felfrissíteni gardróbja tartalmát, annak adott a lehetőség. A júniusi börze egy hét múlva lesz, ezentúl az Expo Centerben.

– Van egy mondás, miszerint amit két éve nem vettél fel, azt már nem is fogod. Ezektől jobb megszabadulni, mert lehet, hogy más örül neki és szívesen hordja. A fővárosban több ilyen jellegű esemény működik már, és tudomásom szerint más vidéki városok is követték példájukat – mondja Nagy Nóra, a ruhabörze ötletgazdája.

A cél természetesen az, hogy jó állapotú, nem rongyos, nem bolyhos, nem elnyúlt, lehetőleg jó állapotú darabokat hozzanak a pécsi nők, olyanokat, amiket ők is szívesen hordanának. A gyerekholmikon kívül pedig férfi ruhákkal és kiegészítőkkel is készülhetünk.

Gyertek és készüljetek együtt a nyárra!

Időpont: 2015. június 14.8:00–14:00

Helyszín: Expo Center 

[box title=”Fontos tudnivalók:” box_color=”#e2eeaa” title_color=”#000000″]

A vásáron árusítható dolgok: Ruhák, cipők, övek, ékszerek, táskák.

A vásárra kizárólag mosott, vasalt, szép állapotú ruhákat és kifogástalan minőségű kiegészítőket hozzatok. Csupa olyasmit, amit ti is szívesen megvennétek!

A ruhák és kiegészítők árát ti határozzátok meg, az árcímkéről is nektek kell gondoskodnotok!

Fogast, állványt, kosarat, stb. hozhattok!

Egy asztalnál maximum ketten árusíthatnak. Magánszemély ingóság értékesítése 1 adóévben 600.000 Ft-ig adómentes.

Az eladott ruhadarabok után nem kell adni blokkot.[/box] [note note_color=”#f5b2de”]

Asztal méretek, árak: 

180 x 80 as, 170 x 80as – 4.000 Ft.

140 x 80 as – 3.500 Ft.

Jelentkezés: ruhaborze@nokescsajok.hu[/note]