Ünnepi szerelések rossz kislányoknak

Csoki, dió, mogyoró és egy kis gyümölcs. A Mikulás általában ilyesmiket rejt a gyerekek csizmájába december 6-án reggel. Bár az édességnek a felnőttek is örülnek, néha nem árt, ha készülünk valami speciális ajándékkal estére. Körbenéztünk az üzletekben, hogy mivel lephetjük meg a férfiakat. 

hirdetés

Tezenis 

Az üzlet weboldala alapján eléggé visszafogott a kínálat a Tezenisben, már ami az ünnepi szetteket illeti. Persze vannak csinos darabok, de mi most kifejezetten piros, vagy piros beütésű melltartókat és babydollokat kerestünk.

Néhány vörös és bordó alsóneműt azért találtunk. A jobb oldali fotón látható szett például az összes általunk meglátogatott üzlet kínálatából kiemelkedik, mind a látvány mind pedig a minőség tekintetében. Ezeken kívül van még egy-két babydoll, és csinos francia, illetve tanga bugyi.

Az árak egészen tűrhetőek: a melltartók és a babydollok 4700 forint körül mozognak, de ha két melltartót veszünk, akkor még olcsóbban hozzájuthatunk darabjához.

tezenis

Reserved és New Yorker

Bár a Reserved honlapján ott virít ez a piros szatén csoda (bal oldali fotó), az üzletben színét sem láttuk, a pasztell rózsaszín és szürke melltartók tömkelegén viszont alig tudtuk átverekedni magunkat.

 

reserved
Reserved és New Yorker

A New Yorkerről mindez már nem mondható el. Olyan, mintha a fehérneműrészleg egyenesen Télanyó gardróbjából reppent volna ide. Amikor azt hittük, már mindent láttunk, akkor egyszercsak észrevettük a külön állványon sorakozó piros neglizséket. A legalsó képen látható köntös(ke) is ebből a készletből való, de van itt még hálóing, fehér pom-pomos melltartó és bugyi, illetve alig anyag csipke body is.

A minőség és az árak viszonyával azonban már kevésbé voltunk elégedettek a New Yorkerben. Melltartót 3700 forinttól vásárolhatunk, a bugyik pedig 1700-2000 forintok, de akciósan  890-ért is kifoghatunk egy-egy darabot. A míderek 6000-be kerülnek, a fehér, szőrmés Mikulás bolondítók szintén ilyen körül mozognak.

És hogy miért nem érezzük indokoltnak a viszonylag magas árakat: a piros babydollok között több szakadt darabot is találtunk.

 

newyorker2

newyorker3
A New Yorker nem bízta a véletlenre…

H&M és Konkurencia

Az első üzletben többféle (bár nem túl sok) piros szettet is találtunk, köztük igen ízléses darabokat, például egy piros csipke mídert, harisnyatartóval és néhány nagyon szép babydollt, de piros flitteres melltartó és tanga is van a kínálatban. A minőség szintén egészen jó, az alsóneműk pedig meglehetősen ízlésesek. Mindenképpen érdemes körülnézni a H&M-ben, főleg akkor, ha nem szeretnénk mindenképpen leharcolt mikuláslánynak öltözni.

Az árak elfogadhatóak: a melltartók 3000-4000-be kerülnek, a bugyik 1700-2000 forintok, a babydollok egy kicsit drágábbak 6000-7000-ért mennek. Ha azonban valaki nem akar egy vagyont elkölteni december 6. alkalmából, akkor a H&M-ben olcsóbban is megúszhatja: 4000 forintért két melltartót (közte egy piros csillogósat) 2000-ért pedig három tangát vásárolhatunk.

HM2
H&M és Konkurencia (a kínálat ennél jóval szélesebb)

A Konkurencia – kifejezetten fehérneműüzlet lévén – bővelkedik az ünnepi szettekben. A hagyományos piros bugyi és babydoll kombón kívül itt már egészen komoly, jelmezszerű összeállításokat is találni. Ilyen például a bal oldali szexi Mukilás szerelés, amihez még egy combfixet is csatlakoztathatunk, az összhatás kedvéért.

A fehérneműkön kívül ünnepi kiegészítők is akadnak az üzletben, például piros csillogós harisnyák és csipkés legényfogók.

Az árak elsőre talán magasnak tűnnek, de ha azt vesszük, itt egy babydoll és bugyi összeállítást megkaphatunk 6500 forintért, amíg mondjuk a New Yorkerben egy míder kerül ennyibe. A Mikulás jelmezeknek természetesen megvan az áruk, de a hatás szinte garantált.

konkurencia2

Intimissimi

Kicsivel nagyobb durranásra számítottunk az Intimissimiben. Se hópehely, se fehér pom-pom, sem semmi, ami egy kicsit különlegesebbé tenne egy piros alsóneműt. Na, nem mintha nem lenne gyönyörű a népszerű fehérneműüzlet árukészlete, de azért könyörgünk, december 6. van!

Az árak a szokásosak. Fizetésünk jelentős hányadát otthagyhatjuk az üzletben, ha itt szeretnénk beszerezni az esti bevetésre szánt darabokat.

intimissimi2

Miért nem lehet a neten nézelődni?

Egy dolgot mindenképpen szeretnénk megjegyezni. Szinte az összes üzlet weboldaláról elmondható, hogy egyszerűen használhatatlan, amennyiben valaki innen szeretne tájékozódni az aktuális kínálatról. Márpedig az okotelefonok és tabletek világában ez egyáltalán nem furcsa, vagy szokatlan igény. De úgy látszik mégis az…