Szereti a cicanadrágot? Ezt imádni fogja!

Egy valamire való nő cicanadrágot csak sportoláshoz vesz fel, mégis az egész világ még mindig cicanaciban feszít. A divatguruk már nem bírják szusszal a kampányt a feszülős, vékony nadrágok ellen, most azonban a férfiak nagy bánatára teljesen más divat üti fel a fejét ősszel.

hirdetés

Leggings, treggings vagy jeggings?

A fogalmak tisztázásában kedvenc pécsi stylistunk, Lánczos-Benkő Tímea segített.

A leggingset, vagyis a cicanadrágot bizonyára mindannyian ismerjük. Ajánlott a viselése sportoláshoz, tiltott zóna azonban utcai viseletre, pláne rövid felső résszel. Azonban látható, hogy rengetegen figyelmen kívül hagyják a stylistok jótanácsait, és mégis felhúzzák reggel egy haspóló alá. Erre reagálva a divatvilág előrukkolt egy köztes megoldással, a treggingsel.

leggings
Bőr határú treggings

A treggings gyakorlatilag egy vastagabb anyagból készült cicanadrág. Ezzel próbálták meg a ruhagyártók kompenzálni a cicanadrág töretlen népszerűségét, és némi arany középutat mutatni a feszes, harisnyaszerű alsórész imádóinak. Itt azonban még nem ér véget a sor, ugyanis nemrég megjelent a jeggings is.

jeggings
Ilyen egy stílusos jeggings

A jeggings egy vastagabb, farmer utánzatú anyagból készült cicanadrág. Nahát! Ezen a ponton már mi is azt hittük, hogy a divatvilág képtelen még ennél is meghökkentőbb lépésre, ősszel azonban valami olyan jön divatba, ami miatt letagadnánk magunkat a 15 évvel ezelőtti képeken. A trapéznadrág!

27-style-du-monde-copenhagen-day-two

Timi szerint a skinny is divatban marad majd természetesen, de a boltok polcain megjelennek majd a bő szárú nadrágok mellett a trapéznadrágok is.

Szavazzon! Ön miben látná szívesebben a hölgyeket?

Eredmények

Loading ... Loading ...