Trendi tavaszi topánok

Lassan lejár a téli csizmák és hótaposók ideje, jöhetnek a körömcipők és a balerinák! Ám a hagyományos fazonokat idén dizájnosabbá varázsolták a tervezők, sőt egészen szokatlan lábbelikkel is találkozhatunk az üzletekben. 

hirdetés
Uránia Mozi

Itt a tavasz, jönnek a színes topánkák, és szerencsénkre ma már nincsenek olyan szabályok, hogy a cipőnk színe passzoljon a táskánkhoz vagy a kabátunkhoz. A lényeg csak annyi, hogy harmonikus legyen az összeállításunk – javasolja az Abszolút Nő szakértője.

Lapos talpú surranók

1. A balerina cipő már évek óta jelen van a trendek között. Ez a fajta topán szinte bármilyen nadrághoz vagy szoknyához felvehető. A hegyes orrú változat akár csinos szoknyával vagy nadrággal is viselhető, a kerek típusok pedig inkább a lazább szerelésekkel mutatnak jól. Az idei évben egyébként egy új trend is megfigyelhető: a balerinákat más színű, olykor fémes hatású orral dobják fel.

2. Az idén ellepték az üzleteket a mokaszinok, a cipőboltok polcain alig lehet másfajta lábbelit találni. Ez a kissé férfias darab elsősorban csőfarmerhez, vagy élére vasalt nadrághoz ajánlott, persze a merészebbek szoknyával is hordhatják. A különlegesebb darabokat szegecsekkel és állatfigurákkal dobták fel.

3. Idén már leáldozóban van a virágkoruk, de még mindig divatosak a férfiasabb jellegű, fűzős lábbelik. A stylist elsősorban hosszú nadrághoz ajánlja ezt a fazont. Leggingsszel felhúzni viszont egyenesen vétek!

Magaslati levegőn

1. Idén – a nőiesebb vonalat erősítvén – az alacsonyabb sarkú körömcipők az igazán divatosak, a platform kifutó fazonnak számít. A színekben viszont nincs tabu, a sárgától a párduc mintásig minden jöhet. A balerina cipőkhöz hasonlóan pedig ennél a fazonnál is beújítottak a tervezők, metál orral variálták meg a hagyományos formákat.

2. A telitalpú cipők ezzel szemben kicsit sem nőiesek, túlzottan magas talpuk miatt inkább ormótlanul hatnak. És egy újabb megosztó trend jelent meg a magas talpú topánok között. Az úgynevezett „magas wedges”, a sportcipő és a hagyományos magas talpú cipő elegye. És hogy mivel viseljük? Maradjunk a farmernél, azzal nem tévedhetünk nagyot – mondja a stylist.

MEGOSZTÁS
Előző cikkTűz a Mol-nál
Következő cikkÉrtékelik a vitát

1 hozzászólás

Comments are closed.