Turbózd fel a kismama ruháid otthon!

Hatalmas pocakkal nagyon nehéz öltözködni, ráadásul meglehetősen költséges is. Körülnéztünk inspiratív blogokon és oldalakon, és otthon elkészíthető kismama ruhákat vadásztunk, hogy csinos, kényelmes és vidám szetteket tudjunk összerakni, amivel kellemesebbé varázsolhatjuk a pocakos hónapokat és még a pénztárcánk mélyére sem kell nyúlnunk.

Minden a minta

hirdetés

Egy pocakos kismama látványa így vagy úgy, de kellemes jelenség. Főleg ha látunk rajta egy humoros feliratú vagy mintázatú pólót. Éljünk ezzel a hatással, és akár a kedvenc felsőinkre is nyomassunk nyugodtan vicces mintákat. Csak annyit kell tennünk, hogy letöltjük azt a feliratot, ami a legjobban tetszik, és már vihetjük is textilnyomó szakemberekhez! Ezek a felsők egyébként fantasztikus ajándékötletek kismamáknak is, ha nem magunknak készítjük, barátunknak ismerősünknek tökéletes babaváró meglepetés.

Kismama, divat, póló, terhes, várandós

————————————————————————————————————————–

Maxi szoknya mindig

Itt az alkalom, hogy az édesanyáink által elhordott, régi, ’80-as évekbeli örökségeinket újrahasznosítsuk. Csak annyit kell tennünk, hogy a retró ruhát derekánál elnyisszantjuk, az élét elvarrjuk, és egy izgalmas övvel rögzítjük a derekunkon. Ne féljünk, nyugodtan túrjunk bele szüleink és nagyszüleink használt ruhás zsákjaiba, minél retróbb a minta és a fazon, annál izgalmasabb a viselet. ITT nézhetjük meg részletesen, hogyan készül egy ilyen egyedi szoknya.

Kismama divat

————————————————————————————————————————–

Pulóverből kardigán

Ha nő a pocak, akkor bizony sok esetben a kedvenc pulóvereink a szekrény mélyén maradhatnak. Egy ügyes technikával azonban átalakíthatunk akármilyen pulóvert várandósan is hordható, gombos kardigánná. Vágjuk függőlegesen szét a pulóvert, majd hajtsuk be az éleit, és varrjuk meg. Válasszunk izgalmas, színes gombokat és applikáljuk a kardigánra. Már csak a lyukak hiányoznak, és kész is a kismamafelső! Ezeket a darabokat ráadásul nem kell eldobnunk várandósság után sem, ugyanúgy használhatjuk kardigánként. EZEN az oldalon megnézhetjük, hogyan készül egy ilyen felső.

Kismama divat 20

————————————————————————————————————————–

Tunika bármilyen anyagból

Ha van otthon elfekvőben valamilyen ruhaanyagból 2-3 méterünk, akkor itt az alkalom, hogy valamit készítsünk belőle. A lényeg, hogy az anyag kellemes tapintású legyen, és szeressük hordani. Nem kell hozzá nagy kézügyesség, a pontos elkészítési folyamatot pedig EZEN az oldalon találod meg. Ha te készíted a tunikát, akkor biztos, hogy még szívesebben fogod hordani a várandósság alatt is.

Kismama, divat, tunika, várandós, terhes

————————————————————————————————————————–

Köpeny a férfi öltönyéből

A férj elhordott ruháiból is lehet egy kis hasznunk ezúttal, hiszen a számunkra óriási öltönyből izgalmas köpenyt tudunk magunknak készíteni. Nézzük át a pontos folyamatot ITT, amelynek lényege, hogy az ujjak eltávolításával és egy kis toldással divatos, egyben pocakban bő kabátot kapjunk. Ne féljünk elmenni varrónőhöz, ha úgy gondoljuk, hogy ez nekünk túl nehéz procedúra, mert az eredmény úgyis felülmúlja majd a várakozást.

Kismama divat

Hirdetés