Vesd le a téli szerelést!

Hiába érkezett meg a tavasz, az ember lánya nehezen tud kitörni a komor, szürke hangulatból. Bár jólesik a nap melege, hajlamosak vagyunk még mindig a fekete, barna vagy szürke ruháinkat előnyben részesíteni. Az időjárás egyébként sem engedi, hogy túl lengére vegyük a figurát. Lánczos Benkő Tímea, stylist segítségével ezért mutatunk néhány összeállítást, amikbe csupán egy cseppnyi tavaszt csempésztünk. 

hirdetés

[note note_color=”#b3f4d5″]A szettekhez igyekeztünk olyan ruhadarabokat válogatani, amikhez hasonlók vélhetően a legtöbb nő gardróbjában megtalálhatóak. Nem kell felvásárolni a pécsi ruhaüzletek új kollekcióit, elég ha néhány tavaszias darabbal vegyítjük a sötét színű, télies öltözékünket – mondja Timi.

Mi kell hozzá?

  • világos farmer
  • pasztell holmik
  • virágos vagy csipke ruhadarabok[/note]

Az első három szett esetében a farmert helyeztük a középpontba. Az üdítő külső érdekében felejtsük most el az indigókék nadrágot, válaszunk helyette világos farmert. Bár a hosszúnadrág a legkézenfekvőbb, legyünk egy kicsit kreatívak. A vastag harisnya világos sort kombináció is nagyon jól tud mutatni, a világos farmerdzseki pedig még egy fekete szoknyával is tavaszi megjelenést kölcsönöz.

– A farmer és fekete ruhadarabok párosításától tartanak a nők, ugyanennyire félnek attól, hogy világos szetthez fekete bokacsizmát húzzanak. Pedig nem kell, csak vállaljuk be – figyelmeztet a stylist.

Figyelem! Bár az időjárás egyre kellemesebb, a balerinacipővel bánjunk óvatosan. Viseljük vastag harisnyával, vagy válasszunk magas talpú verziót.

tavaszi2

Virágos darabokkal szintén egy pillanat alatt tavaszivá tehetjük az összeállításunkat. Vegyük elő a nyári ruháinkat, de csak az olyanokat, amik vastag harisnyával is mutatnak. Ezeket úgyszintén viselhetjük bokacsizmával, és egy vastag, színes kardigánnal, így biztosan nem fogunk megfázni. A tavalyi szezonban nagy divatja volt a virágos leggingsenknek, nadrágoknak. Vegyük hát elő a szerkény mélyéről, és kombináljuk világos inggel, illetve bőrkabáttal.

tavasziszett2

Nem kell tetőtől-talpig pasztellbe burkolózni ahhoz, hogy friss és tavaszi legyen a szettünk. Erre jó példa lehet az alábbi három összeállítás.

– Ahogy korábban is említettem, az emberek valamiért tartanak attól, hogy a sötét ruhadarabokat világos színekkel párosítsák, pedig ha jobban belegondolunk a fekete-fehér örök klasszikus. Akkor miért félünk a többi világos árnyalattól?

A kis feketénket pasztell bőrkabáttal és világos kiegészítőkkel kombinálva üde hatást érhetünk el. Nem kell hozzá feltétlenül új ruhát vásárolni – teszi hozzá Timi.

tavasziszett3