Virágba borulnak a pasik?

Az őszi szezon legdivatosabb női darabjait nemrég bemutattuk az Abszolút Nőben. Az összeállításokból látszott, hogy nagy változásokra nem kell számítani. Nem úgy a férfi divatban. Vigyázat, döbbenetes dolgok következnek!

hirdetés

 

 

Forrás: zara.com

1. Virágmintás felsőrészek

Szóhoz sem jutottunk. Egyszerűen elképesztő, hogy hová fajul a világ. Eddig azt gondoltuk, a hawaii mintás fürdőnadrágoknál már nem jöhet rosszabb. Tévedtünk.

A nőies mintázat egyébként még a sportos stílusú, kapucnis fazontól sem lesz maszkulin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: zara.com

2. Állatmintás sálak

Tudjuk, hogy hihetetlen, de ez NEM egy női sál. A férfi kiegészítők fül alatt bukkantunk rá. Sőt, a Zara lookbook-ját átlapozva állatmintás gallérral felszerelt inget is találtunk. Lehet, hogy Tarzan köztünk jár?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: zara.com

3. Rogyasztott melegítőalsók

Bár szürke a háttér, reméljük azért jól látszik a lényeg. Ez, kérem szépen egy ejtett ülepű melegítőnadrág (ráadásul mintás). Tisztában vagyunk azzal, hogy a térdig lógó hátsó fertály nem újdonság, hiszen a rapperek is ilyet hordanak. Na de, szabadidőfazonban azért mégis csak sok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: zara.com

4. Szuper skinny farmerek

A szűk nadrág nem új keletű trend, de ettől még nem néz ki jól. Sőt, azt sem nagyon tudjuk elképzelni, hogy kényelmes. Nem mellesleg, egy izmos férfi combra fel sem lehet húzni egy ilyen farmert. És nem, még a kamaszokon sem menő!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: zara.com

5. Állatmintás borítéktáskák

Ezen csodálatos kiegészítő láttán komolyan fontolóra vettük, hogy ezentúl a férfi osztályon vásárolunk táskát magunknak. De komolyan, tökéletes darab: belefér a pénztárcánk, egy halom zsebkendő, ha sírni támadna kedvünk, és a szájfényünk!

 

 

 

Forrás: zara.com

6. Zokni villantás

Ízlések és pofonok, de szerintünk egyáltalán nem elegáns, ha ennyire kivillan a zokni. Főleg akkor, ha hozzá meglehetősen szűk nadrágszárak társulnak. Az összhatás inkább olyan, mintha egy sietős szituációban a pasi a kisöccse nadrágját rángatta volna magára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: hm.com

7. Mély kivágású és/vagy átlátszó felsők

Elképesztő, hogy a fentebb jegyzet két jelzőt férfi ruhaneműkre kell használnunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a nők nem gerjednek a ruha alatt felsejlő férfi mellbimbóra. Csak reménykedni tudunk, hogy a H&M-ben az összes ilyen fazon megmarad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[frame]A stylist tanácsa

-Kétségtelen tény, hogy a férfi divat egyre femininebbé válik. Az okát nem tudom (csupán sejtem), de azt gondolom, hogy aki ízig-vérig férfi, az nem fog szűk farmerben és virágos pólóban mászkálni. Ettől függetlenül nem kell minden merészebb darabtól egyből elzárkózni, hiszen vannak, akiknek kifejezetten jól áll az extrém megjelenés. A legjobb tanács, amit jelen helyzetben adhatok, hogy mi nők is bátran nézelődjünk a férfiosztályon. Ki tudja, lehet ott találjuk meg a szezon legjobb sálját! – mondja Lánczos Benkő Tímea. [/frame]