Hat kötelező darab tavaszra

Szép lassan, de egyre biztosabban előpakolhatjuk a gardrób mélyéről a tavaszi ruhadarabokat. Jó móka keresgélni az elfelejtett cuccok között, ugyanakkor ilyenkor jön a felismerés, hogy mennyi minden hiányzik még a szekrényünkből. Lánczos Benkő Tímea, pécsi stylist segítségével összegyűjtöttünk néhány olyan holmit, amit érdemes beszerezni, mire beköszönt az igazi jó idő. 

hirdetés

1. Magas derekú körszoknya

Ez a ruhadarab gyakorlatilag minden nőnek jól áll, egyedül azoknak érdemes vigyázni vele, akiknek van egy kis pocakjuk. A magasított, húzott derékrész megnyújtja a lábakat, ami már eleve lecsíp kicsit a csípőkerületből. A széles csípőt pedig a szoknya hosszanti redői slankítják, így minden hangsúly a derékra kerül.

szoknya

2. Slip on cipőt – mondjuk metál fényűt? 

A 90-es évek elejének cipődivatja az elmúlt 1-2 évben ütötte fel a fejét újra. A slip-on cipő a deszkás, bringás kultúra felfutásának köszönhette népszerűségét, majd beszivárgott az utcai divatba. A stylist azért hozzáteszi: a balerinacipő örök, továbbá nagyon trendi lesz minden ezüst színű, metál fényű, vagy csillogó lábbeli.

slipon cipő

3. Dobd a hátadra! 

Ha már meguntad, hogy kézi táskában cipeld a cuccaidat, esetleg fáj a vállad az egyoldalas tatyóktól, akkor jó hírünk van: a hátizsák újra menő! Mindegy, hogy mini, kicsi, vagy nagy, bátran viselhetjük a hátunkon a “házunkat”, senki nem fogja azt gondolni, hogy most jöttünk a napköziből.

hátizsák

4. Kertésznadrág

A bevállalósabbaknak ajánljuk elsősorban a pántos nadrágokat, egy ilyen szettben ugyanis biztosan mindenki megnéz majd magának. A szűkszárú, passzentos szabásúak egy csinos pulóverrel és némi kiegészítővel párosítva igen nőies külsőt kölcsönöznek – így Timi.

kertésznadrág

5. Villants vállat! 

Néhány éve inkább ciki volt, idén ugyanakkor kifejezetten menőnek számítanak a vállvillantós felsőrészek. A nyak környékének finom íve visszafogottan szexi, és nőies, főként akkor, ha eredetileg is szemrevaló ez a testrészünk. Talán már nem is kell mondani, de azért biztos, ami biztos: viszlát szilikonpánt, helló pánt nélküli melltartó!

váll

6. Rövid póló

Nem mondjuk, hogy mindenki szerezzen be egy-egy rövid derekú pólót, de akinek ez a testtájéka rendben van, az nyugodtan tehet egy próbát. Számtalan magas derekú nadrág, szoknya található a divatlapok hasábjain és a boltokban, amikhez kiváló választás lehet egy rövidebb felső.  Kicsit 90-es évek, de aki bírja a feltűnést annak bátran ajánljuk!

rövidpolo

Fotók: pinterest.com