Westerncsizma, neccharisnya: itt az őszi divat!

Lesz itt minden ősszel, mint a búcsúban! Senki ne lepődjön meg, ha valaki ezüst csizmában sétál el mellette a Király utcán, vagy ha neccharisnyából és cowboy csizmából lát a legtöbbet az ősz beköszöntével. Az egyedi darabokat lehet okosan is viselni, Lánczos Benkő Tímea stylist segít eligazodni a divat világában. 

hirdetés

Az ősz színe hivatalosan is a piros lesz! Meglepő, hogy ennek az évszaknak a dominánsa egy ilyen harsány szín lesz, de higgyük csak el! Annyi biztos, hogy elbújni nem tudnak azok, akik ezt a színt viselik, de miért is tennék? Lánczos Benkő Tímea szerint mindenhol megjelenik majd, a ruháknál kezdve egészen a kiegészítőkig. Ha a piros annyira nem a mi világunk, bátran nyúljunk a csokibarnához, ami szintén az ősz egyik slágere lesz.

Találkoztunk az ezüsttel már mindenhol, szeptembertől azonban újabb arcát mutatja meg. A pécsi stylist szerint az ezüst csizmák lesznek a menők ősszel, az viszont nagy kérdés, hogy ki meri majd bevállalni a csillogós lábbeliket. Ha a piros nem jön be, lehet, hogy ez sem fog!

A bársonytól sem szabadulunk meg szeptembertől, bár már nem lesz kifejezetten csinos viselet, a bársonyból készült ruhaköltemények inkább a hétköznapi viseletet fogják jellemezni.

Elő a cowboycsizmákkal!

Idén ősszel – újra – megjelenik a western stílus, természetesen egy kicsit új, modern felfogásban. A bocimintás ruhák, westerncsizmák és bőrmellények biztos kaphatóak lesznek a boltokban. Azért a kétezres évek cowboy-outfitjeit hagyjuk a szekrényben.

A szőrme idén is hódít majd, klasszikus, vintage stílus inspirálta ruhadarabok formájában. A szőrmekabátok, mellények lesznek előtérben, így akinek maradt tavalyról vagy azelőttről szőrme darabja, az ki ne dobja!

Pár éve volt már gallérőrület, idén a viktoriánus gallér lesz a menő, ami a garbó elődje. Aki bírja a magas nyakakat, az idén ősszel nem fog fázni.

A neccharisnya is újra hódít!

A neccharisnya is visszatér a boltok polcaira.

– Lehetőleg ne szakadt farmer alatt viseljük a neccharisnyát. A merészebbek akár csinosabb ruhákkal is felhúzhatják, a divatbloggerek ajánlásával – mondja a stylist. Bátran húzzunk virágmintás darabokat ősszel, akár hétköznapi, vagy elegánsabb öltözethez. A divatkritikusok szerint az idei virágminták néha olyan érzést keltenek, mintha a nagyi kanapéja lógna az emberről, de minket ez ne zavarjon, kapjuk csak magunkra bátran a virágos cuccot!

A midi szoknya sem tűnik el, ami azért sajnálatos, mert csak a magas lányoknak áll jól. Tímea kiemeli még a széles öveket az őszi trendből, amit sokan nem mernek kipróbálni – most itt a lehetőség, hogy legyőzzük félénkségünket: fel az övvel!

hirdetés