100 ezren nézték a komlói sorbanállókat

Abszolút videó rovatunkban sok-sok videó készült ebben az évben is, a legnézettebbeket pedig egy megszokott, év végi listában gyűjtöttük össze. A komlói sorbanállók, egy felrobbanó homokóra, a pécsi Schwarzenegger, karneválozás és egy ezerrel tépő Honda került be a top 5-be!

1. helyezett: A komlóiak a sorban állás királyai!

A komlóiak bányászmúltja visszaköszön a pécsi távolsági buszpályaudvaron. Legalábbis ez egy elterjedt elmélet arra, hogy miért is állnak mindig rendezett, iskolás sorban a buszukra váró komlóiak. Nagyon népszerű videóról van szó, nagyon elszaladt idén, amit mi sem példáz jobban, mint az, hogy még csak nem is idei videóról van szó. Éljenek soká a komlóiak!

2. helyezett: Hatalmas homokóra robbant fel a Széchenyi téren!

A pécsi kollégiumok idén is megtartották hagyományos Széchenyi téri villámcsődületüket, melyen 9 kollégium több mint 570 diákja vett részt és fogtak össze egy komoly cél érdekében.
Üzenetük a következő volt: a globális felmelegedés következményei katasztrofálisak, a változáshoz pedig nem elég csupán a tavaly életbe lépett párizsi klímaegyezményben megfogalmazott célok és teendők ismételgetése, hangoztatása.

3. helyezett: Schwarzenegger nyomába ered a pécsi testépítő!

A pécsi profi testépítő, Major Zsolt már négyszer elhozta a nívós Mr. Universe címet, amit Arnold Schwarzenegger ötször vitt haza, szóval Zsolt nincs nagyon lemaradva az izmos kaliforniai kormányzótól. A pécsi Mr. Univerzum edzésén jártunk, ahol érdekes dolgokat tudtunk meg erről a nem mindennapi sportról.

4. helyezett: Ilyen volt az idei Pécs City Karnevál!

Naná, hogy az idei Pécs City karneválon készült videónk is toplistás nézettséget ért el, nagyon nem is kell magyarázni, hogy miért, a videó magáért beszél.

5. helyezett: Száguldás egy pécsi Honda-ritkasággal!

Ebben a videóban Kertay György pécsi mérnökkel, a Honda Barátok Klubja Magyarország alelnökével találkoztunk, aki bemutatta nekünk azt az Egyesült Államokból behozott ritka DC5-ös Honda Integrát, amivel valaha versenysikereket ért el, de ma már csak a közutakon dönget vele. Velünk azonban kivételt tett és rettenetesen meghajtotta a kocsit, amiből az országban mindössze pár darab van.