Boros Misi Erdélyben jótékonykodik

Misi is a Pannon Filharmonikusokkal kezdte!

Nem csupán pihenéssel tölti a nyarat Boros Misi, a nagy sikerű Virtuózok komolyzenei tehetségkutató verseny egyik győztese. A 12 éves pécsi csodagyerek Erdélyben ad három jótékonysági koncertet. 

hirdetés

Nem sok idő jut Boros Misi számára, hogy kikapcsolódjon egy kicsit az állandó turnézás közepette. Július második felében ugyan pár nap nyugalomra lelt Erdélyben, ahol az aktív pihenés közepette egyebek mellett a csíkszeredai hokipályát is felkereste. Augusztus elején azonban visszatér Székelyföldre, ahol három jótékonysági koncertet is ad néhány társával a Böjte Csaba atya nevével fémjelzett Dévai Szent Ferenc Alapítvány pártfogoltjai számára.

boros misi - csikszereda
Misi Csíkszeredában is pihent egy kicsit

A turné során a fiatal tehetségek – Misin kívül Kéringer Dávid, Kiss Zoltán, Csaba Zsuzsanna, Szűts Apor és Váradi Gyuszi – mellett a Csíki Filharmonikus Zenekar működik közre, az együttest Héja Domonkos vezényli. Az első koncertet augusztus 6-án Székelyudvarhelyen, a másodikat 7-én Sepsiszentgyörgyön, míg a harmadikat 8-án Csíkszeredában tartják.

A kis pécsi virtuóz azonban nem sokáig élvezheti Erdély szépségeit, hiszen idén az államalapító királyunk, Szent István emlékére rendezendő ünnepségek eseményeit a Virtuózok koncertje teszi emlékezetessé Margitszigeti Szabadtéri Színpadon este nyolc órakor.

Fotó: Boros Misi Facebook-oldala