Donald Trump betette Pécsre a lábát

Donald Trump zokninak álcázva magát tett villámlátogatást Pécsett. Vicces kedvű olvasónk számolt be lapunknak az Egyesült Államok elnökének pécsi vizitjéről.

hirdetés

“Az Amerikai Egyesül Államok elnöke, Donald Trump látogatást tett Pécsett a minap. Az esemény titokban, avagy titokzokniban zajlott, hiszen Trump – Mátyás király nagy rajongójaként – álruhában, zokninak álcázva magát tette be lábát a városba.

Trump fű alatti városnézése jól sikerült, az elnök remekül beolvadt a pécsi zoknik közé, mintha itt sem lett volna. Információink szerint azért választotta Pécset kiruccanása helyszínéül, mert Pécsett senki nem akarja eltenni láb alól. A lábbelikben rejtőző elnököt ugyan a háta mögött töltött zokninak csúfolták, de ez az üzletemberből a szabad világ vezetőjévé vált Trumpot nem zavarta meg abban, hogy kellőképp nagy lábon éljen. Trump – egyik lába itt, a másik ott – ellá(b)togatott a Pécsi Est Caféba, ahol kitűnő talpalávalókat húztak a kedvéért. Az egyáltalán nem két bal lábas elnök akkorát táncolt, hogy majd’ lekopott a lába – ahogy a mondás tartja. Aki ott volt a buliban, az Trump lába nyomát is megcsókolná érte, akkora parti volt, hiszen köztudott, hogy az elnök szeret nagy lábon élni.

A nagy nőcsábász hírében álló Trumpot egy bulizó pécsi lány állítólag levette a lábáról, annyira, hogy az elnök azt sem tudta, hogy melyik lábára álljon hirtelen jött zavarában. Nem tudjuk, hogy mekkora igazságtartama van ennek a pletykának, de több forrásunk beszámolója alapján a sztori megáll a lábán.

Másnap a zoknielnököt meghívta Komárom-Esztergom megyei Lábatlan polgármestere, de a bal lábbal kelt elnök visszautasította az invitálást, mert tudomására jutott, hogy Lábatlanban sok a tolvaj, Trump pedig félt attól, hogy lába kél a cuccainak. Nem mint hogyha Trump ne tudna megállni a saját lábán, de azért jobb félni, mint megijedni, ugye. Plusz, nem is ért volna rá, mert túl sűrű volt a programja, nem lógathatta a lábát, mivel az Apolló moziban épp Jim Sheridan A bal lábam című filmjét vetítették, ami Trump kedvenc filmje, egyből a Láb Story után.

A film után Trump háláját fejezte ki a patinás pécsi mozi vezetőségének, hogy senki nem volt rajta kívül a teremben, ugyanis Trump utálja, ha sokan lábatlankodnak körülötte. Sajnos a moziklímától Trump megbetegedett, a hirtelen jött megfázás leverte a lábáról, de egy lábasnyi jó magyar húslevestől gyorsan, újult erővel állt lábra, és amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozott is (felhúzta a nyúlcipőt) a városból.”