Halott Pénz Playboy lett

A Playboy kitett magáért

Marsalkó Dávid, azaz Halott Pénz a Playboy „Év embere” szavazáson ugyan alulmaradt Fluor Tomival szemben, de feltehetően mindenkit kárpótolnak majd azok a képek, amelyeket a június Playboyban láthatunk majd Dávidról. Megijedni azért nem kell, Halott Pénz nem fog meztelenkedni.

hirdetés

Még idén januárban vette kezdetét a Playboy magazin harmadik nyílt közönségszavazása, amelynek keretén belül keresték a 2016-os év emberét. A pucér csajos férfimagazin a szavazás során azokat a hírességeket kutatta, akik kiállásukkal, habitusukkal és intelligenciájukkal, inspiráló életművükkel megtestesítik mindazt, amit a Playboy képvisel: a hedonizmust, a nyitottságot és a szabadságot.

A Playboy kitett magáért
A Playboy kitett magáért

Hat kategóriában zajlott a szavazás, a pécsiek számára viszont a frontember-kategória vált igazán érdekessé, ugyanis Marsalkó Dávid, azaz Halott Pénz is a nomináltak között szerepelt. A rapper olyan országos celebzenészekkel „versengett” az olvasók szavazataiért, mint például Puskás Peti vagy Fluor Tomi.

A fotózáson is menő volt a pécsi rapper (fotó: playboy.hu)
A fotózáson is menő volt a pécsi rapper (fotó: playboy.hu)

Ugyan a szavazás eredménye alapján Fluor Tomi lett az év frontembere, a Halott Pénz-rajongóknak sem kell csüggedniük, ugyanis Marsalkó Dávid a júniusi Playboyban így is szerepelni fog. A slágergyáros pécsi zenész a magazin fotóin megvillantja azt a hanyag eleganciát, amitől bizony odavannak érte az ország hölgyei.

Vajon milyen képek lesznek a magazinban?
Vajon milyen képek lesznek a magazinban? (fotó: playboy.hu)

A fotózásról készült képeken jól látszik, hogy az öltönybe bújtatott Halott Pénz nem csupán fülbemászó dalokat és ütős szövegeket tud írni, de rendkívül ügyesen fúj rágógumi-buborékot is.

Komoly munka zajlik a Playboynál
Komoly munka zajlik a Playboynál (fotó: playboy.hu)

A magazin idén is több kategóriában hirdetett szavazást. Az év médiaszemélyisége Sebestyén Balázs lett, a fenegyerek-díjat Szabó Győző vehette át, az év gasztrohősének Gerendai Károlyt választották, míg a leginspirálóbb nő kategóriában Kulcsár Edina nyert.

Itt van egy videó is, amit a Playboy készített a fotózáson: