Így pózolnak a pécsi celebek

Ha valaki híres vagy épp (még jobban) az szeretne lenni, akkor szinte kötelező használnia a közösségi média valamely platformját – sőt, aki igazán szemfüles, az több felületen is nyomul egyszerre. Így folyamatosan kapcsolatot tarthatnak a celebek rajongóikkal, egyfajta közvetlen viszonyt teremtve a fotókkal, becsekkolásokkal, rövid bejegyzésekkel. Megnéztük, hogy az ismert pécsi arcok miként használják ki a social média nyújtotta lehetőségeket és összegyűjtöttük a közelmúltban posztolt legjobb fotóikat.

hirdetés

Weisz Fanni

Pécs arca, esélyegyenlőségi aktivista, folyamatosan azon dolgozik, hogy különböző úton-módon segítsen sorstársainak, a fogyatékkal élő embereknek. Sokak nagy kedvence a bájos, törékeny szőke lány és ő rendszeresen meg is örvendezteti rajongóit fényképeivel. Hivatalos rajongói oldalán mostanában főleg strandon készült fotókat láthatunk, de előszeretettel pózol a cicájával is.

weisz fanni facebook

Punnany Massif

A punnanys fiúkért megőrülnek a magyar fiatalok, a pécsi csapat évek óta töretlen népszerűségnek örvend, minden jelentős zenei fesztiválon a fő fellépők sorában szerepelnek. 150 ezernél is több követőjük van a legnagyobb közösségi oldalon, ahol folyamatosan tájékoztatják a rajongókat, mi történik a zenekar háza táján és persze fényképekkel is megörvendeztetik őket.

punnany massif facebook

Jakabos Zsuzsanna

A pécsi születésű, jelenleg Győrben sportoló úszónő szintén több tízezer követőt tudhat magáénak, ő sem restell rendszeresen képeket megosztani rajongóival. Gyakran buzdít sportra saját úszós képeivel, de ő is fotózkodott már együtt macskájával is. Élete fontosabb állomásait, sikereit is megosztja követőivel, így például a különböző versenyeken elért eredményeit.

jakabos zsuzsa facebook

Halott Pénz

A pécsi rapper és csapata egyre népszerűbb, egész nyáron turnéznak fesztiválokon, vidéken és a fővárosban egyaránt, nemrég Fonogram díjat is kaptak. Halott Pénzék nagyon ügyesen használják a közösségi médiát, több platformon is nyomulnak és folyamatosan új tartalmakat, képeket, videókat, fontos infókat és sikereket osztanak meg egyre szaporodó rajongótáborukkal.

halott pénz facebook

Pintér Marianna

A pécsi playmate 2012-ben lett közönségdíjas a nyuszis magazinban. Rendszeresen posztol magáról képeket rajongói oldalán, főleg dögös szelfik és gasztroélmények megosztásában utazik, de bikinis képek, utazások is szerepelnek a bejegyzései között.

pintér marianna facebook

A fotók a hivatalos Facebook rajongói oldalakról származnak.