Íme, Pécs legszebb arcai

Pécs ezerarcú város – az ezer arc közül pedig nem egy azoké a gyönyörű lányoké, akik itt élnek! Minden turista és itt élő is nap mint nap szemtanúja lehet a pécsi nők egyedülálló varázsának. Nem tudni, a mediterrán hangulat vagy éppen az itteni gének felelősek ezért, de az erősebbik nem képviselői hálásak lehetnek nekik.

hirdetés

Nem csoda hát, hogy többen országosan is ismertek lettek, vagy nemzetközi modellkarriert építettek. Íme pár pécsi szépség, akik adottságaikat megmutatták a világnak is!

Pécsi Barbara

13 évesen fedezték fel egy pécsi válogatáson, egy évre rá már Kuala Lumpurban dolgozott. Azóta bejárta a világ összes nagyvárosát, a legnagyobb divatlapok címlapján szerepelt – ez a lány sikersztorija. Annak ellenére, hogy ilyen fiatalon már elhagyta a várost, a legszebb emlékei innen vannak, és nagyon szeret visszatérni ide.

barbara

Pécsi Barbara

Szőke Barbie

Egész Távol-Keletet bejárta már a fiatal pécsi modell. Arca többek között a Harper’s Bazaar és a Prestige címlapjára is kikerült, megjárta a világ nagy kifutóit. Pécsre mindig az otthonaként gondol vissza, lélekben pécsi marad. De hát ki ne szeretne az lenni?

szőke barbie

barbie szőke

Weisz Fanni

A legismertebb pécsi modellről, szépségkirálynőről beszélünk. A gyönyörű siket lány évek óta esélyegyenlőségi aktivista és nagy állatbarát. Rendszeresen vesz részt jótékonysági rendezvényeken is.

weisz fanni

weisz.fanni

Jakabos Zsuzsanna

A nemzetközi élvonalban szereplő pécsi úszóolimpikonra elsősorban tehetsége miatt figyelt fel a világ, ám sikerei után nemsokára szépségét is csodálni kezdték. Számos fotósorozat is készült róla, de szerencsére nemcsak a magazinokban és az újságok címlapjain, hanem a tévéképernyőn is viszontláthatjuk Jakabost, méghozzá nemsokára a riói olimpián!

Jakabos4

jakabos

Tapolcai Dóra

A gyönyörű fiatal lány elmondása szerint legszebb éveit töltötte Pécsen egyetemistaként, és szeretne visszaköltözni ide mesterszakra, amint lehetősége van rá – megfogta a város varázsa. Tavaly tette le az BA diplomát a PTE Természettudományi Karán. A modell 17 éves kora óta űzi a szakmát.

tapolcai dóra

 

tapolcai dora