Meghosszabbította az adventi épületfestő gyerekrajzpályázat leadási határidejét a Zsolnay Örökségkezelő NKft., így november 24-e éjfélig várják a nevezéseket.

A legszebb alkotások a dzsámi homlokzatán elevenednek meg az adventi időszakban, és értékes nyeremények is gazdára találnak.

Íme néhány korábbi kép inspiráció gyanánt:

A felhívás részletei és a mintasablon itt található.

Korábban itt írtunk a pályázatról.


A ZSÖK egyébként sok remek programmal vár a következő héten is: november 25-én, 20.00-kor kezdődik a Metronóm Jazz Klub keretében a Varga Bendegúz Quartet koncertje a Zsolnay-negyed E78 koncerttermében, november 26-án lesz a Kortárs Junior különkiadásában a „mindenpecsiszobor” uránvárosi séta, mely délután három órakor indul a Mecsek Áruháztól.

És kezdődik az advent is, a X. Adventi Kézműves- és Mesevásár november 26. – december 24. között hívogatja a karácsonyváró pécsieket a belvárosba klassz programokkal, kézművesekkel, fényfestéssel, betlehemessel.

November 28-án pedig egy kedves és nem mellesleg ingyenes karácsonyváró programra invitálják a családokat a Zsolnay-negyedbe 10 órától. Lesz ünnepváró kézműveskedés és játék: marcipángyurmázás, karácsonyi díszek csokoládéból, kerámiából, nemezből és filcből, origami, karácsonyi ÉlményMűhely, társasjáték és népi gyermekjátszó a Hanga Banda népzenei együttessel. A napot Tamás Éva Játéktára Adventi gyertyák című ünnepváró műsora nyitja és a Gungula Bábcsoport árnyjáték előadása zárja Jézus születéséről.

További részletek itt olvashatók.

Hirdetés