„Kölcsönözz egy kutatónőt”: rendhagyó pályaválasztási programra várják a pécsi diákokat

Új, rendhagyó pályaválasztási kezdeményezéssel állt elő a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara: online beszélgetésre várják a természettudomány iránt érdeklődő diákokat, akik kutatóhölgyeket kérdezhetnek pályájukról, lehetőségekről és motivációról.

hirdetés
Uránia Mozi

A kölcsönözz egy kutatónőt program keretében az érdeklődők 5 tudóssal ismerkedhetnek meg: Jenák Ildikó informatikussal, Márkus Rita biológussal, Papp Tamara kémikussal, Kemenesiné dr. Kurucz Kornélia biológussal és Máté Éva geográfussal.

A felhívás így hangzik:

Pályaválasztás? Most rásegítünk. Sok minden érdekel, de nem vagy biztos, mi a helyes döntés vagy mindig is tudtad, a te életedben a természettudományok kiemelt szerepet töltenek be, de megerősítésre van szükséged és sok-sok apró részletre vagy kíváncsi? Bármelyik is legyen igaz rád, ott a helyed október 15-én! A #pecsiTTK szinte minden intézetéből velünk lesz egy kutatóhölgy, akiket kérdezhetsz bármiről, ami a pályájukat, a motivációjukat, az elhivatottságukat vagy akár személyes élményeiket és tapasztalataikat érinti. Pillants be, kérdezz, győződj meg!

A programra október 15-én délig jelentkezhetünk, az előadás aznap 17.00-kor kezdődik!

További részletek ide kattintva.

Kiemelt képünk illusztráció.