Még egy nagy hajrá kell a Zsolnay-negyednek!

Az Év Turisztikai Attrakciója címet nyerheti el a Zsolnay Kulturális Negyed a szállás.hu szavazásán, de ehhez minden pécsi segítsége szükséges! Csak pár kattintás és az élre törhet a méltán népszerű kultúrnegyed! Jelenleg a második helyen áll a pécsi látványosság, de a különbség még behozható!

hirdetés

A Zsolnay Kulturális Negyed lehet az Év Turisztikai Attrakciója az idén 10 éves szállás.hu turisztikai portál hagyományos olvasói szavazásán, mely az évek során a hazai turizmus legkiemelkedőbb elismerésévé nőtte ki magát. Ahhoz azonban, hogy a Zsolnay-negyed nyerjen, nagyon kellenek a pécsiek szavazatai, hiszen október 31-én véget ér a verseny! Már eddig is sokat segítettek a pécsiek, hiszen a kultúrnegyed már a 2. helyen áll a Nyíregyházi Állatpark után!

Aki szeretne segíteni abban, hogy a Zsolnay Kulturális Negyed az élre törjön és megszerezze Pécsnek a rangos díjat, az ne habozzon, hanem kattintson egyet a szállás.hu szavazó-oldalán. Mindössze fél perc az egész!

Pécs megannyi látnivalója közül egyértelműen kiemelkedő a 2014-ben hungarikummá nyilvánított Zsolnay Kulturális Negyed nyilván nem véletlenül szerepel olyan neves és közismert hazai látványosságok körében, mint például az Egri vár, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, a keszthelyi Festetics-kastély, vagy mondjuk a Miskolctapolcai Barlangfürdő.