Megújult a Boccaccio helyén lévő parkoló, három útszakaszt is rendbetett a Biokom

A jó idő beköszöntével a BIOKOM Nonprofit Kft. több útjavítási munkát is elvégezett a  napokban a lakossági igénybejelentések felmérése után, de gy belvárosi parkolót is rendbetettek a városi cég munkatársai – írja közleményében a városüzemeltetési társaság.

hirdetés
Uránia Mozi

A Vásárcsarnokhoz közeli területen, a volt Boccaccio diszkó helyén található parkolóban immár kulturált körülmények várják azokat, akik a környező utcákban nem találnak parkolóhelyet a piaci bevásárlások, vagy a mindennapok alkalmával. A munkák keretében kibővítették a parkolót, és a szakemberek elvégezték a terület profilozását, valamint martaszfalttal történő burkolatjavítását, tömörítéssel. Ezzel mintegy 7000 négyzetméternyi területen, 160 parkolóhely várja az autósokat.

A volt Boccaccio helyén lévő parkoló

A Felső utcában a régi pályaszerkezet elbontása után 420 m 2 -en törtbeton útalapot és 5 cm-es martaszfalt borítást kapott az úttest, valamint a felújítással egyidejűleg az útalap drénezését (vízelvezetését) is kiépítették a szakemberek.

Felső utca

 

A Garázs utcában lévő földút esetében martaszfaltos felületi javítás, majd tömörítés történt meg 10 cm-es vastagságban 200 méter hosszúságban, 3 méter szélességben, összességében 600 m 2 -en.

Lőtér domb

A Lőtér dombnál a kiskertekhez vezető út zúzalékos profilozása 500 méteren hosszan, 4 méter szélességben, összesen 2000 m 2 felületen történt meg. Mindezek mellett 10 cm-es vastagságban martaszfaltos felületi javítást is végrehajtottak – számolt be a Biokom.