Olcsó lesz a Rockmaraton

Egy korsó sör 250 forint, egy vbk 150 forint és a pálinka 4 centje is csak 350 forintba kerül majd a pécsi Rockmaratonon. Így küzdenek ők a válság ellen. Emellett bennünket, vagyis a PécsMát választották a fesztivál fő médiapartnerének. 

hirdetés

Már alig van jegy a pécsi Rockmaratonra, amely kétségkívül Magyarország és a környező országok legnagyobb rock és punk fesztiválja. Úgy tűnik azonban, hogy a legolcsóbb is. A szervezők ugyanis úgy döntöttek, a maguk módján veszik fel a harcot a gazdasági válsággal.

– A gazdasági válság csak lassan enyhül, így mi idén is segítünk nektek a spórolásban. A Válság Büfében 18 óráig múlt századi árakon vásárolhatjátok meg a bambitokat – jelentették be a fesztivál honlapján.

Este 6 óráig tehát egy korsó sör 250 forint, egy vbk 150 forint és a pálinka 4 centje is csak 350 forintba kerül majd a büfében.

Nagy zúzás lesz a PécsMa.hu nagyszínpadon is
Nagy zúzás lesz a PécsMa.hu nagyszínpadon is

Akik nem Pécsről érkeznek a Maratonra azoknak jó hír, hogy a MÁV idén is 50%-os kedvezményt ad a rockervonatra. Érdemes csekkolni a www.rockmaraton.hu-t, ott minden részletes infó megtalálható.

Július 7. és 13. között 150 banda lép fel a pécsi fesztiválon, köztük a legjobb magyar rock- és metálzenekarok, valamint Európa közkedvelt csapatai, mint a The Exploited, Iwabo, a Death Before Dishonor vagy a Heidevolk.

Lapunk a fesztivál ideje alatt naponta jelentkezik majd Rock-híradóval a Malomvölgyből!