Pécsiek is fociztak a brazíliai VB-n

A magyar orvos válogatott jól teljesített Braziliában, a nagy vb-vel egy időben a dél-amerikai országban vívják az orvosok világbajnokságát is. A magyar csapat tele van pécsi játékosokkal.

hirdetés

A katalánokkal, a venezuelaiakkal és az osztrákokkal kellett megküzdeni a csoportjában a magyar orvos válogatottnak, hogy továbbjussanak a legjobb nyolc közé, amit sikeresen teljesítettek is. Ma a svéd focista orvosok lesznek az ellenfeleik Natalban, a brazil város stadionjában.

orvos-válogatott meccs

A csapatot pécsi játékosok is erősítik. Dr. Fazekas Gábor, dr. Papp Zsolt, dr. Szanyi István, dr. Koroknai János, dr. Szabó István és dr. Gyimesi Tamás mind pécsi orvosok és a mai mérkőzésen is pályára lépnek majd. Koroknai János ezt mondta az eddigi teljesítményükről és az esélyekről:

– Az eddigi meccsek nehezek voltak, de a csapat jól együtt van, egységes. Az időjárási viszonyok szélsőségesek, hol erős napsütés, hol özönvízszerű esőzés. A csapattagok jól érzik magukat, nagy sérülés nem történt. Az eddigi eredményekkel elégedett a csapat, a cél a csoportgyőzelem volt. A mai meccs nehéz lesz, a svédek a csoportjuk második helyezettje. A meccs rekkenő hőségben kezdődik majd, és sötétben ér véget. A cél a győzelem!

A magyar orvos-válogatott

A csapat szereplését ezen a közösségi oldalon lehet követni.