Összeáll a Kispál és a Borz

A 2014-es Fishing on Orfű Fesztiválon a zenekar első felállása áll színpadra Lovasi Andrással, Kispál Andrással, Ózdi Rezsővel és Bräutigam Gáborral. A pécsi banda koncertje az elkövetkező három évben állandó programja lesz a Fishingnek.

hirdetés

“Mi négyen vagyunk a Kispál és a Borz alapítói. Ez a négy ember együtt lép fel a 2014-es Fishing on Orfű Fesztivál nulladik napján” – jelentette be Lovasi András kedden délután Pécsett. Hogy a zenekar újra koncertezik majd, azért is meglepő, mert nem csináltak titkot abból, hogy heves viták után “szakítottak”.

kispal
Együtt a fiúk

 

Jövő júniusban a nulladik napon elsősorban a Naphoz Holddal és az Sika, kasza, léc album között eltelt idő anyaga lesz hallható a színpadon. Az újraegyesült zenekar a Kispál és a Borz Original néven hirdeti majd magát.

A tájékoztatón elmondták, Lovasi András kezdeményezte, hogy a zenekar összeálljon egy koncert erejéig és némi gondolkodás után mindenki elfogadta az ajánlatát.

Azt is megtudtuk, 2015-ben a Kispál és a Borz középső időszakának felállásaival, 2016-ban pedig az utolsó időszak tagjaival lép majd fel a fesztivál nulladik napjain Lovasi és Kispál.

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=PM5gF6K2gyE” width=”650″]

  • Matild

    Ez jó. 🙂
    Épp sajnálkoztam, hogy Kispál nincs, a Kiscsillagot nem szeretem, a Velőrózsák nem volt jó soha, a Tökéletes Helyettesek, akik meg Kispál játszanak soha nem játszanak Pécsen, mert Pestiek. Szóval jójójó 🙂

  • 987

    Azt hittem ők mások lesznek 🙁