Rekord közelében: a pécsi Punnany klipjét 11 milliószor látták

Tízéves a YouTube, ebből az alkalomból pedig a videómegosztó tulajdonosának számító Google elkészítette a minden idők legnagyobb magyar YouTube kedvenceit tartalmazó listát. A hírnek pécsi vonatkozása is van, ugyanis a magyar nyelvű zenei videók között 11 milliós nézettséggel a Punnany Massif Élvezd! című számá, illetve klipje a hetedik helyen áll ma. Ha viszont most sokat kattintunk, akár legyűrhetjük Majkát is Pécsről! Hajrá!

hirdetés

A klipet többek között Pécsen és Orfűn forgatták, így helyi reklámfilmként is megállná a helyét, üzenete pedig szintén nem utolsó szempont, ugyanis – mint sok más Punnany-szám -, az életigenlő felfogást igyekszik terjeszteni.

Egyébként Majka Belehalok című dala, az ebből a dalból készített Pamkutya és Irigy Hónaljmirigy paródia, PSY Gangnam Style-ja,  Fluor Mizuja, Jolly & Kis Grofó No roxa ája, Bogyó és Babóca 13 részes mesegyűjteménye és az Alma együttes születésnapi köszöntője is azon zenei és nem zenei videók közül, amelyek ott vannak a minden idők legnagyobb magyarországi kedvenceit bemutató YouTube toplistákon. Majkáék egyébként első helyezettként 31 milliós nézettséget hoztak össze.

A YouTube-on 2005 óta lehet videót nézni és feltölteni, mára pedig egyre gyakrabban YouTube videósok, és videók alakítják, miből lesz világra szóló – vagy éppen helyi – szenzáció, mi az, ami annyira nagy hatással van az emberekre, hogy új stílust, trendet teremtsen.

Zenei toplisták

Minden idők legnagyobb magyar YouTube kedvencei: a zenei videók:

 

Minden idők legnagyobb magyar YouTube kedvencei: a magyar nyelvű zenei videók:

Minden idők legnagyobb magyar YouTube kedvencei – nem zenei videók: