Szórakoztató dolog a Bónusz Brigád

A Bónusz Brigád kuponjait nem hiába szeretik az emberek. A vásárlók értelemszerűen vaskos kedvezményekkel juthatnak hozzá termékekhez és szolgáltatásokhoz, a kuponjaikat árusító cégek, vállalkozások, éttermek, boltok pedig csak vevőket nyernek az akcióikkal. Természetesen Pécsett is számos lehetőség áll a kuponozók előtt, ezekből válogattunk párat. A pécsi akciók érdekesek és hasznosak, ugyanakkor mutatunk pár olyan terméket is a Bónusz Brigád kínálatában, melyek nem feltétlenül azok.

hirdetés

Az Árkádban van 5 dimenziós mozi, tudták? Mi sem. Mindenesetre ezzel a kuponnal augusztus elejéig kedvezményesen élvezhetjük a szélrózsa minden irányából ránk törő szórakozás bármilyen formáját. Ráadásul jön az arcunkba szél, víz, villámok, buborékok, köd.

Őrült moziélmény olcsón
Őrült moziélmény olcsón

Ha valaki a 3 dimenziós filmeket sem képes értelmesen feldolgozni, annak nem ajánljuk, de ha valaki meg akar egy kicsit szédülni, annak jól fog esni.

Kit érdekel a vásári mozicirkusz, ha a Bónusz Brigádon lehet kapni melltartómosó zsákot? A praktikus vívmányra azért van szükség a termékleírás szerint, mert „a melltartó a hónaljak és a mellek alól érkező izzadságot és szennyeződéseket is felfogja, úgyhogy ideálisan kettő, legrosszabb esetben három hordás után ki kell tisztítanunk azokat”.

Fontos!
Fontos!

Jó az ilyesmit tudni, és jó olcsóbban vásárolni is – 2190 forint helyett 700 forint –, szóval pécsi nők, hajrá! A terméket a Bónusz Brigád postázza, csak a kuponkódunk és a címünk kell hozzá.

A sör hidegen, és olcsóbban az igazi
A sör hidegen, és olcsóbban az igazi

Sör, kedvezményesen. Nagyjából ennyi elég is lenne ahhoz, hogy a kedvünk jóra forduljon, nincs ezen mit ragozni, a Karavella Sörbár mégis megteszi. Az ajánlat ez: 3960 forint helyett 2790 forintért kóstolhat sörkülönlegességeket 2 fő. Érdemes elugrani, az olcsó sörnek itt állítólag nem híg a leve.

Schobert Norbi feltehetően azért húzza le lassan a redőnyt, mert a Bónusz Brigádon hódít a fogyasztó lábujjgyűrű.

Új értelmet nyert a testmozgás
Új értelmet nyert a testmozgás

Hogy miként működik ez a csodás műszer, azt nem tudjuk (pontosabban a leírást nem hisszük el), de annyira olcsó, hogy ez senkit ne is érdekeljen. Gondoljunk csak bele, 2500 forint helyett 790 forintért miénk lehet egy pár ilyen dolog, amitől vagy lefogyunk, vagy csak a lábujjunk fogy le, vagy semmi nem történik. Kár kihagyni, szóval kuponkód, cím, és várjuk a postást!

Akciós új jármű Pécsett
Akciós új jármű Pécsett

Elektromos rolleren körbevagánykodni a várost bizonyára nagyszerű műsor, a Bónusz Brigádnak köszönhetően most pedig olcsóbban gurulgathatunk összevissza. Pénzt is spórolunk, mozogni sem kell, a sétálás a múlté, csak arra vigyázzunk, hogy abban a pillanatban, amikor rápattanunk a járműre ne legyünk nehezebbek, mint 100 kiló. Egy óra egyébként 2600 forint helyett 1690 forint, ezért az ajánlatért pedig sokan akár le is fogynának.

Hogyan voltunk eddig meg nélküle?
Hogyan voltunk eddig meg nélküle?

Előfordult már velünk, hogy be akartuk kötni a cipőnket, de olyan sötét volt, hogy nem találtuk a cipőfűzőt? Erre az égető problémára találtak megoldást azok a szakemberek, akik vélhetően évek során kifejlesztették a kétezer forintos világító cipőfűzőt, amit a Bónusz Brigád oldalán 800 forintért meg is rendelhetünk. Nem csak menők leszünk egy pár ilyen fűzővel a pécsi éjszakában, hanem feltűnőek is, szóval a láthatósági mellényt nyugodtan otthon is hagyhatjuk.

Lövésünk sincs
Lövésünk sincs

Az elmúlt napok amerikai lövöldézéseinek tükrében nehezen tudjuk elképzelni, hogy felemelő lehet olcsón – vagy hát jelen esetben: olcsóbban – lődözni egy jót éles fegyverrel, de ha esetleg valaki elputtyogtatna pár patront Vasas mellett, az most megtalálhatja számításait. Az ajánlat a következő: 10 lövés 22-es kaliberrel, 10 lövés 9mm-es kaliberrel és 5 lövés 38-as kaliberrel 12 rongy helyett 8 ezer forintért.

Csodálatos dolog a tudomány
Csodálatos dolog a tudomány

A világ legunalmasabb dolga egy sima mezei egyenes ceruza. Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyenes, merev, a szürke hétköznapjainkra emlékeztető ceruzákkal irkáljunk. Ezért vannak a Bónusz Brigádon a hajlítható cerkák (6 darab 890 forintért, a hülyének is megéri), melyek azért jók, mert „ha rövid a tolltartó, vagy kicsi a zseb, akkor csak bele kell hajtogatni”. Szuperül hangzik, jó hogy valaki gondolt erre.