Újabb bombanő szóvivők

Előző nyári magazinunkban bemutattunk négy csinos pécsi szóvivő hölgyet, ám a hely szerencsére kevésnek bizonyult. Most következzen a folytatás: újabb négy hölggyel, akik szakértelmük és külsejük miatt is figyelemreméltó jelenségek Pécsen.

hirdetés

Bognár Szilvia – sajtószóvivő, Tüke Busz Zrt. 

Szilvia országos és helyi médiumokban, egyetemi és önkormányzati cégeknél szerzett kommunikációs tapasztalattal a birtokában került a Tüke Busz Zrt.-hez.

– Amikor az a feladatod, hogy te legyél egy közösség hangja, az óriási felelősség, ugyanakkor megtisztelő bizalom egyszerre, miközben felfedezheted a szenvedélyt az élő szereplésekben. A felmérések szerint a pécsiek sokkal pozitívabban értékelik a társaságunk tevékenységét, mint korábban. A célunk az, hogy a jövőben, az értékelések során elnyert jó osztályzatokat a kiváló érdemjegy irányába mozdítsuk el.

Szilvia anyai kötelességei mellett szívén viseli embertársai sorsát, kezdeményezése nyomán saját kiadású hangoskönyvek segítik a tanulásban akadályozott gyerekek olvasását.

bognár szilvia

Kőhalmi Andrea – marketing vezető, Baranya Megyei Múzeumok Igazgatósága

Andrea a kommunikációs szakma több területén is megfordult, újságíróként, ügynökségnél és az intézményi tájékoztatásban is dolgozott. Több évet élt Budapesten, ahol az akkor még önálló kulturális tárca sajtófőnöke volt, majd az EKF előtt és alatt a Művészetek Házát vezette. Jelenlegi munkakörében többek között a pécsi múzeumok népszerűsítése a feladata.

– Mára a megváltozott kultúrafogyasztási szokások miatt a múzeumnak is nyitnia kell, s a színvonal megtartása mellett olyasmit kínálni a városlakóknak és a turistáknak, ami több, más, időnként akár meghökkentő, figyelemfelkeltő a közönség számára.

Andrea civilben is rajong a művészetekért, apukája és 18 éves fia miatt pedig kiművelte magát a foci témakörében is.

kőhalmi andi2

Nagy Eszter – közönségszervezési és marketing koordinátor, PNSZ

Nagy Eszter közel két éve dolgozik a Pécsi Nemzeti Színházban, ahol a közönségszervezéstől a marketingen át, egészen a sajtó munkatársaival való kapcsolattartásig több minden tartozik a feladatai közé.

– Mivel a színház az utóbbi években egyre népszerűbb a pécsiek körében, így nincs nehéz dolgom. Leginkább arra kell koncentrálnunk, hogy megtartsuk a rendszeresen színházba járók bizalmát. Kiemelten kezeljük például a gyermek közönség és ezáltal a családok megszólítását.

Eszter civilben a Pécsi Flamenco Egyesület elnökeként tevékenykedik, táncot tanít, tanul, koncerteket és előadásokat szervez.

nagy eszter, pnsz

Kasza Anett – szóvivő, Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Anett két éve tevékenykedik a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjeként, és bár munkahelyén nem hemzsegnek a nők, ő mégis jól érzi magát pozíciójában.

– Korábban a katasztrófavédelem szakmai osztályain is dolgoztam, és jelenleg is végzek hatósági munkát. Azaz nem „csak úgy” elmondok egy szöveget, hanem ismerem annak hátterét, és a felmerülő kérdésekre is válaszolni tudok. Azt hiszem, ennek köszönhetem, hogy férfi munkatársaim elismernek.

Kasza Anett és férje évekig Pécsen éltek, ám nemrég vidékre költöztek, így most kedvese is hódolhat hobbijának, a lovaglásnak, Anett pedig belevetette magát a kertészkedésbe.

kasza anett