VIDEÓ – Akciófilmen a pécsi FEMA

Nem kevés videót találtunk az egykoron szebb napokat is megélt FEMA épületéről. Még egy kertvárosi akciófilm is készült. Vettük a bátorságot és a teljesség igénye nélkül összeválogattunk pár rendkívül izgalmas és érdekes felvételt.

A ’90-es években Magyarország első plázájaként épült a pécsi FEMA (Eredeti videó közreadója: baralib.hu)

A kisfilm rendkívüli magasságokba repíti a néző kíváncsiságát. Még most is keressük a “teleregény” folytatását (Forrás: Gróf Balázs)

Egy kis kitérő Kertvárosba. Ebből jól látszik, hogy a lakótelep Magyarország egyik legnagyobbja lehet. (Forrás: glsvideofilm)

És a 2013-as tűz, egy nagyon szomorú számmal párosítva. A szöveg pedig így szól: Pécsen, a volt FEMA áruház tetőszerkezete kapott lángra 2013.07.04-én. A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyelete III. kiemelt riasztási fokozatot rendelt el. Pécsről, Komlóról, Siklósról is érkeztek tűzoltók a helyszínre.  (Forrás:smschamp2)

“Húha egyre jobban ég, hát ez most ki fog égni” című amatőr videó az egyik közeli lakásból felvéve, ahol egy aranyos kisgyerek édesapjával kommentálja a történteket (Forrás: Kovács János)

És a 2015-ös állapotok drámai zenére vágva. Libabőr! (Forrás: Szám Attila)