Dukai Regina is Zsolnayba öltözött

A Zsolnay Porcelánmanufaktúra és a Sugarbird divatcég egyedülálló együttműködésének köszönhetően nemsokára Zsolnay-motívumokkal díszített tervezői ruhákba bújt lányok és hölgyek járnak-kelnek majd az országban. Legalábbis reméljük.

hirdetés

Dukai Regina is Zsolnayba öltözött! Itt a legújabb Sugarbird-k…Dukai Regina is Zsolnayba öltözött! Itt a legújabb Sugarbird-kollekció!

Posted by PécsMa.hu on Friday, April 8, 2016

 

A Sugarbird divatcég április 8-án a Zsolnay Kulturális Negyedbe látogatott, hogy a nagyközönség előtt is bemutassa a márka új, Zsolnay-motívumok által inspirált kollekcióját. Ebben Dukai Regina volt segítségükre.

sugarbird,hl01

A „Sugarbird Zsolnay” ruhacsalád darabjaival nem csupán az ország divatot követő lányai és hölgyei futhatnak majd össze, hiszen a Sugarbird határon túli, valamint az Egyesült Államokban található boltjaiban is ott lesznek a pécsiek számára nagyon is ismerős minták.

sugarbird, hl04

A limitált kollekció ruháit a divatcég a Zsolnay Porcelángyárral együttműködve alkotta meg. Baranyi Ádám, a Sugarbird divattervezője lapunknak elmondta, hogy a rendhagyó kollaboráció darabjainak klasszikus, organikus virágmintái teljesen új megvilágításba kerültek a kezükben. Hozzátette, hogy „Sugarbird Zsolnay” színes palettát vonultat fel, hiszen alkalmi és fesztiváldarabokat egyaránt találni a kollekcióban.

sugarbird, hl03

A bemutatott ruhák ugyan azt tükrözik, hogy a terméksor elkészült, ez azonban nincs így, Baranyi ugyanis elmondta, hogy a mintákkal továbbra is folyamatosan kísérleteznek, a kollekció folyamatosan alakul.

sugarbird, hl02