Happy Pécs

3 nap forgatás, rengeteg lelkes fiatal, és a végeredmény Pharell Williams – Happy (we are from PÉCS)

hirdetés

 

A Videó János Beninek köszönhető: https://www.facebook.com/janos.beni

Gratulálunk!

 • Kovacs Peter

  Just be HAPPY! ! !

 • Névtelen

  😉

 • Kecske

  Én azt nem értem, miért kell mindent túlbonyolítani? ez csak egy nyomorult videó! Ebben mi a negatív? még csak etnikai megkülönböztetés sincs benne. Mellesleg a hosszú göndör hajú csaj nagyon szép! Bejövős..

 • Donald kacsa

  szipus alfonz-al egyetértek.

 • szipus alfonz

  Nahát ,hogy tud rinyálni a szátok azokkal szemben kik az ellenvéleményt képviselik,ja hisz ők kik kimondják azt ami nektek kellemetlen ,és magatoktól úgysem veszik észre a valóságot.Ahogy elnéztem a kommenteket a legtöbbnek nem azzal volt baja,hogy az illető mennyi munkát ,szakmai felkészültséget rakott bele ,hanem azzal amit bemutat,hogy képmutatás ,hazugság,és amúgy mesterfokon semmi ,sőt igazából egy reklámfilm,ne avassuk szentté az illetőt ,mert nem rakott le olyan nagy dolgot ezzel az asztalra,sőt inkább a tudatos butításból vette ki a részét.Tapsot neki,további jó munkát a kereskedelmi médiában.Üzenném viszont azoknak kik itt szidják azt kik ellenvéleményt formálnak ,ők is a net mögé bújnak ,s fikáznak,mert nem képesek elfogadni azt ,hogy lehet normálisan is gondolkodni,és nem csak az érem egyik oldalát nézni,mert annak bizony kettő ,sőt 3 oldala is lehet,de hát a tények figyelembe vétele nem a ti erősségetek.Néhányan bizonyára szerepeltetek a videoban ,és most sérelmezitek,hogy egyesek beszólnak,ez benne volt a pakliban mikor kamera elé álltatok,s tudtátok ,hogy felkerül a világhálóra(ja ennyire nem gondolkodtok előre ).Vegyetek vissza kicsit ebből a bölcsész hiszti faktorból,olyanok vagytok ,mint a szélsőjobb ,csak kirekesztőbb.

 • Mucaca

  Legjobb a srác a parkolóban!!! 🙂

 • 50-es

  Én 50 éves vagyok, de nekem tetszett a videó. Nem olyan szemmel néztem, hogy mennyire profi, hanem a vidámság részéről, ami már sajnos manapság nem megy az embereknek. Persze ennek is oka van, amit főleg az idősebb generáció szenved és körbenézve csak a városban, mindenhol komor, csak panaszkodó embereket látni és hallani. Szinte már az a divat, hogy azok is siránkoznak, akiknem nincs miért és nem is érzik rosszul magukat, de a társadalom ezt várja el, hogy “jaj de sz@r nekem”, különben a többiek (akár a munkahelyen hülyének nézik, hogy miért is tud még vidám lenni és felhőtlenül nevetni).

  Az a hozzászóló pedig mélységesen szégyelje magát, aki az erősebb testalkatú fiatalembert leszólta! Lehet, hogy nem egy adonisz alkat, de ő legalább még TUD VIDÁM LENNI, ami szerintem a hozzászólónak már nagyon nem megy. Vajon e hozzászólónak milyen az alakja? Undorítóak már sajnos az emberek, a mocskolódáson kívül már mást nem tudnak. Legalábbis a többség. Én azt kívánom a videó készítőjének és a benne lévő szereplőknek (így ismeretlenül), hogy maradjanak ilyen vidámak még jó sokáig! Én a koromhoz képest még mindig inkább vidám vagyok (pedig nekem is van jó pár problémám), mert úgy jobban el tudom viselni a mindennapokat és a körülöttem lévő savanyú arcokat.

  Most biztos lesz(lesznek), akik engem is lehurrognak, de azoknak megsúgom, ha tudnák az én hátteremet, akkor nem hurrognának le. Sajnos meg van az én keresztem is, de úgy gondolom, hogy vidámabban jobban lehet bármit viselni!

  Hajrá fiatalok, ne törődjetek a negatív, megkeseredett emberekkel!!!

 • George

  Nem rossz, bár nekem nem annyira tetszik. Egyrészt egy trendet követ (tehát aki “jó kezdeményezésről” és hasonlókról ír, az azért vegye észre, hogy ilyen videók országunk többi városáról már szép számban vannak) márészt egy komoly bajom van: miért csak fiatalok? Minden városban csak fiatalok élnek? Miért nem lehetett volna néhány középkorú és idősebb embert is belevenni a videóba? Nemcsak eredetibb lett volna, hanem szembement volna azzal a nagyon káros folyamattal, miszerint “ha 35 fölött vagy, akkor a kutyát sem érdekled már”.

 • izmaila

  Nekem tetszik, örülök, hogy kis városunk is büszkélkedhet egy ilyen videóval! Egy kis tv-tornyot még belecsempészhettetek volna, de enélkül is jó lett! 😉 :*

 • gabongo

  Jópofa zene, lelkes szereplők és filmkészítők… nekem szereztetek 4 vidám percet, köszönöm! Jó volt látni Pécset, egyetemi éveim színhelyét. Sokat szépült a város! Na és amíg lesznek ott egyetemisták, addig mindig fantasztikus város lesz.

 • én

  Tisztelettel kérdem Mano, Zsolio! az Önök nevével mikor fog megjeleeni valami NAGYON IGÉNYES” anyag ??????
  VÁROM
  a gyerekeknek meg én adtam pénzt eszközt és amit akartak a forgatáshoz.
  inkább nekik mint a pártoknak.

  Mano és Zsolio alakotokat is finanszírozom egy klippre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Tibipapa

 • Mano

  szeretem Pécset meg annak is örülök ha boldogok az emberek, de szakmailag ez a videó semmi. attól még hogy valami dslr-el készül még nem lesz igényes. az illető úgy kamerázik mint egy átlagos turista, és vágni se tud, legfeljebb a vágóprogramot kezelni. semmi többet nem mond ez a videó, minthogy volt pár vidám ember Pécsett. na és?
  -ha valaki nekiáll írni, zenélni, festeni, rajzolni, vagy filmet készíteni, akkor azt azért tegye, mert van valami mondanivalója, ami egy kicsit több annál, minthogy kék az ég és zöld a fű!

 • Attila

  Eszembe juttatta a szép emlékeket, amiket ott kaptam. Imádom a várost, és sajnálom, hogy el kellett hagynom :'(

 • Richárd

  a sok rosszindulat köcsög fele ilyen jó videót se tudna csinálni szóval be lehet fogni a pofátokat szerintem 🙂 nekem nagyon tetszett a videó 🙂 I<3 pécs

 • Toth Sanyi Andras

  Gratulálok az ötlethez, nekem a film is tetszik, örülök, hogy vannak fiatalok, akik így élik meg a városunkat. Vidáman, lendülettel, pozitívan, ötlettel. Hajrá TTK!

 • Pécsről valaki

  Lehet kommentelni itt a politikáról, meg a propagandáról, de felesleges, ez az indíttatás az elkészítő fejéből pattant ki, az eredeti klip alapján, semmiféle pénzjuttatás nem érkezett senkitől. A 3 nap alatt (reggeltől estig) egyedül videózni és összehozni mindezt nem kis munka volt. Ha pedig valakinek nem tetszik, akkor az ne is próbálkozzon otthon a gép előtt ülve igazat nyerni!!!
  Szerintem remek munka lett, igen is helytálló a többi magyar városéhoz képest.

 • Szent

  Én kiváltképp szeretem Pécset, de… A szám a vége felé már kezd nagyon irritáló és újat nem mondó (szó szerint) lenni! A videó pedig egy kicsit gyenguszra sikeredett. Ezek ellenére a próbálkozás dicsérendő és így tovább!

 • Vincze Raymund

  Szerintem nagyon jo lett.! Sajnalom a lehuzo, nevet fel nem vallalo kommenteloket, hogy egy haromhetes doglott oposszum szintjen tudnak csak gondolkodni.. :*

 • Zsolio

  Tény és való, hogy szakmai szemmel a videó nem a legtökéletesebb, de egy igen jó kezdeményezést követ (én legalábbis Sopronról pár napja láttam ugyanezt) és ez dícsérendő!!! Készüljön minden szép városunkról egy hasonló ilyen montázs!
  Benitől annyit kérnék, hogy legközelebb a tánc legyen a “háttér” és a város szépségeit próbálja inkább a produkció középpontjába helyezni!
  A sok köcsög negatív hozzászólónak meg azt üzenem, hogy:
  1. Akinek nem tetszik Pécs, annak el lehet innen húzni, Pécsnek ilyen emberekre semmi szüksége!
  2. Szerintem ez nem pénzért, hanem jókedvből lett készítve – remélem! (Mer’ annyira azért nem jó a produkció, hogy ezért bárki pénzt adna). Szóval az ilyen irányú megjegyzéseket tevők is húzzanak el az első pontban említettekkel együtt, rájuk sincs szükségünk.
  3. Ha kritizálod, mutasd meg, hogy tudsz jobbat! Aztán járjon a szád!

  Hajrá fiatalok! Szeressük Pécset! Így tovább!

 • őrületes bringagép

  Mi van kisloere szerepelhettél a videoba pár másodpercig,vagy egyszerűen nem rendelkezel 2 agysejtnél többel…

 • Claudi

  Bölcsészektől bölcsészeknek. Sálashipszter meg függönyruhás hipszterina. Jócsajfaktor 1%.

 • PécsiPasi

  Egyszerű, összecsapott videó bohóckodó fiatalokról.
  Nincs benne túl sok propaganda de tény, hogy az. Vajon ezért valaki kiadott pénzt?

  Azt nem állítanám, hogy élhetetlen a város, mert az utolsó két év óta több pozitívumot fel tudok sorolni a városról, mint az elmúlt 10 évben összesen.

  A drágalátos mélygarázst kihagytam volna belőle, főleg mert eszembe jut róla, hogy a TÜKE kártyát már nem használhatom és öt perc várakozás után már fizethetek 300 Ft-ot.
  Sok helyen rosszul van élesség állítva, de ha azt nem is nézzük akkor is egy manapság divatos: “dobjunk össze gyorsan valamit, mert van hozzá egy jó programom aztán gyorsan fel a netre amint lehet” video.

  Persze ha megszóljuk valaki videóját vagy képeit akkor a készítő baráti tábora keresztre feszít az ilyen szentségtörés miatt.

  Mivel manapság az internet által bárki bármit publikálhat ezért nem léteznek már azok a szűrő rendszerek, amik megakadályoznál az ilyesmit.

 • FULL HD

  Érdeklődni szeretnék az alkotótól,hogy a pte mennyit adott a mutatványba? Mert mostanság mindenki boldog így Bód is. Pusztán csak azért,hogy ezt az abszolut élhetetlen,tönkretett,kizsákmányolt várost ha egy árnyalattal is de jobb színben ábrázolhassa akár a pte így Bód is.
  Nekem is tetszene bizonyos mértékig azért ha b.mit megtehetnék bűntetlenül sőt még elismeréseket is kapok. A nagy baj ott kezdődik,hogy mértéktelenül tesznek vesznek jó néhányan talán egyre többen és persze Bód is.
  Ami a filmet illeti klassz lett, valószínű,hogy a 3. napon ebédszünetben készült mert egy picit össze van csapva. Persze ha ezt hetedikes fotószakkörösök csinálták akkor egyenesen nagyszerű teljesítmény!

 • dina

  we <3 Pécs

 • kisloere

  Ne hallgassatok senkire. Király a klipp.

 • Névtelen

  Visszataszító ,mocskos propaganda,az ég adta egy világon semmi célja sincs,mint elhitetni ,hogy itt minden mennyire rendben van,olcsó egyetemista csalogató.Ráadásul már eleve gáz arcokkal indul a video(pl az a dagadt gyökér kabátban pff),szánalom.Eme csudás produkcióval megtévesztitek a fiatalokat,sok hülye meg be is veszi,mert nem gondolkodik ,csak bölcsész.Névtelen örülök ,hogy minden barátod talált munkát ,és te is 6 éve itt vagy örülök ,hogy nem takarodtál haza diplomád után és itt ragadtál kitúrni azt ki ide született,s miattad mehet más városba ,esetleg országba.

 • Csak egy megjegyzés

  Láttam már más verzióban is ezt a számot. A fiatalok bolondsága még elmegy, de ez a szám egyszerűen meghallgathatatlan…

 • Névtelen

  Igenis élhető város Pécs, nekem minden ismerősöm talált magának munkát, és én is itt akarok élni, a diplomám után. Itt élek már 6éve, és sosem mászkálok éjjel egyedül, és milyen érdekes, sosem volt bajom a közbiztonsággal… 🙂

 • Névtelen

  Ez nagyon gagyi, hol vannak az emberek a filmből? Kísértetváros !!!

 • Boglár

  😉

 • Pozitív

  Végre! Ne nézzetek politikát! Az élet elrepül, és a végén azt mondjátok nem éltetek, csak mérgelődtetek! Gratula! Nekem tetszik! A pár egyetemista most fiatal! Mikor bulizzon??? Most!! 😀 😀 😀

 • Na na

  Ilyet bárki csinál, munka nincs közbiztonság még annyi se a cigányok ellepik pécset aki tud menekül.

 • csics

  a mi városunk, a mi büszkeségünk!

 • MZ/X

  Lehet, hogy pár fiatal egyetemista jól el tud bulizgatni apuci pénzén vagy a diákhitelen de meg lehet nézni melyik gondolja úgy hogy itt is fog élni! Mivel nincsen munka és a közbiztonság is átlagon aluli így lehet sejteni a választ. Élhetetlen város Pécs!

 • marcsi

  tök jók vagytok!

 • Béla bá

  Jóféle!! Gratulálok!! 🙂