Harry Potternek öltözve nyomja a fekvőtámaszokat a pécsi slammer-rebel-positive-szimpla Kövi

Kövér Andrást, vagyis Kövit szinte minden pécsi ismeri: van, aki a Clash City Rebels koncertjein pogózott az énekhangjára, más egy-egy slam poetry estről hallotta jellegzetes orgánumát, esetleg részt vett a Pécs Positive általa vezetett városnéző sétáján, vagy csak követi feleségével közös életmódblogját, a Szimpla Szigetet. De ezeken kívül is rengeteg dologban vesz részt, mindenfelé találkozni vele. Most újabb kissé őrült, de annál briliánsabb ötlettel jelentkezett a közösségi médiában. Otthoni edzővideókból meglátásunk szerint már épp elég van, de ilyen jópofát nem mostanában láttunk. Mutatjuk.

hirdetés
Uránia Mozi

A felvételen a Harry Potter-sorozatból ismert Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola egyenruháját öltötte magára a pécsi férfi, a körítés pedig lényegében annyi, hogy levelet kapott az oktatási intézményből – holott jócskán túl van már a tizenegyedik életévén, amikor a kis varázslótanoncok általában meghívást kapnak a mágusiskolába -, melyben egy otthoni edzéstervet küldtek neki.

Ugyan a szöveg angolul van, de ajánljuk mindenkinek, aki szeretné újra látni a J. K. Rowling regénysorozatából jól ismert eszközöket, illetve mozogna egy kicsit a járvány alatt. Mi már várjuk, mi lesz a következő tematikus videó topikja.

Íme: