Ilyen az új buszmenetrend

Az új pécsi városi buszmenetrend vizsgája az első munkanap volt. A legforgalmasabb belvárosi megállóban ilyenek voltak a tapasztalatok.

hirdetés
 • Menetrend.

  Tudna-e Valaki válaszolni a 113-as menetrendjére egyik helyen azt írja a Főpályaudvarról indul a másik helyen pedig azt hogy a Budai állomásról ezen nem lehet eligazodni.Vagy talán a megállót helyezték át a a 6-tosról a Budai állomásra nem tudni .köszi!

 • re

  Kedves A 4-es! Nem tudom,melyik város járatáról beszélsz,de a “mi” négyesünk min.20 percenként jár. 🙂

 • A 4-es

  Na igen, sírjuk is vissza mikor a 4-es 15 percenként járt és nem kötötte még össze a rendelőket. Most minimum 10 percenként jön egy belőle és csúcsidőben is csak 2 percenként, biztosan rosszabb lett mindannyiunknak.

 • ———

  Volt aki azt kívánta tegnap a buszon a Pávának és a Lüke busz vezetőségének ,hogy kelljen nekik is kórházról,kórházra járniuk de úgy hogy a 4-re is naponta legalább 2x várniuk kelljen

 • ———

  Ejjjha ennyi elégedett utas! Köszönjük Pécs! Attól én még tegnap lefagytam mire jött a 4-es . Érdekes erről a járatról soha nem beszélnek egyetlen cikkben vagy riportban sem,pedig biztos vagyok benne most is sikerült olyan emberkét találni aki negatív véleményt mondott róla.

 • moderátor

  A videó alapján azt hihetné az ember hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó.Pedig árnyaltabb a kép.
  Velem is kiszúrtak, kivették a reggeli 5.20-as 1-es járatot.
  helyette ott van az 5,15-ös ami még nem jó, és az 5,30-as ami már nem jó.
  Azt ígérték h. sűrítik a járatot. Lehet, de a reggel munkába menőkét nem sűrítették az tuti.

 • andi

  én reggel a 7.45-kor a zsolnai szobortol indulo 27-el mennék gesztenyés felé de eddig egyik nap se jött.pedig a buza téri megálloban ki van irva hogy jön 7.51perckor ott kéne lennie a megálloba ezálltal kések a munkahelyemröl