A belvárosban a legjobb az ünnepi készülődés

Ünnepi fények, öröm, nyugalom. Lassan minden adott a karácsonyi készülődés megkezdéséhez. Már nem lesz furcsa, ha a Király utcán sétálgatva egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy kedvenc karácsonyi dalunkat dúdolgatjuk.

hirdetés

Képernyőfotó 2016-12-05 - 14.55.53Az Advent beköszöntével már hivatalosan is elkezdődött 2016 karácsonyi időszaka, s ezzel a ’milyen ajándékot adjak a szeretteimnek’ izgalma is lassan eluralkodik az embereken. Hogy az ajándékok beszerzése ne az utolsó pillanatra maradjon, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. idén másodszorra is megrendezi nagysikerű Belvárosi Shopping hétvégéjét, ezúttal három napon keresztül.

A Belvárosi Winter Shopping névre keresztelt esemény több különlegességet is tartogat résztvevői számára. A karácsonyi hangolódás témája köré épülő rendezvényt ez alkalommal három napon keresztül, december 15-17. között, csütörtöktől szombatig rendezik meg a belvárosban. A korábbi gyakorlathoz hasonlóan most is hosszított nyitva tartással várják a karácsonyi hangulatba öltözött üzletekben a vásárlókat. Az akcióban idén is több belvárosi üzlet vesz részt, az érdeklődők többek között divatos kiegészítőket, ruhákat, ékszereket, könyvet, bort, cipőt és táskát vagy művészeti tárgyakat vásárolhatnak kedvezményesen.

A hagyományoktól eltérően idén kuponok beváltásával juthatnak hozzá a vásárlók a kedvezményekhez. A kuponok megtalálhatók az ingyenesen beszerezhető PécsONE magazin decemberi számában.

(x)