A meddőségről tart előadást Ördög Nóra Harkányban

Fesztivállal ünnepli Harkány a gyógyvizét csütörtök és vasárnap között. A vizes programok és koncertek mellett előadások is várják az érdeklődőket. Fókuszban a víz gyógyító ereje áll, de olyan támogató előadásokat is hallhatunk, mint Ördög Nóráé, a meddőség ellen vívott sikeres harcáról, melyre csütörtök délután 5 órakor kerül sor a Gyógyfürdőkórház új épületében.

hirdetés

Nóra lelkesedéssel fogadta a felkérést a szervezőktől: „Amióta felvállaltam a saját babánkért folytatott küzdelmünket, és özönleni kezdtek hozzám a sorstársak levelei, történetei, a saját bőrömön is megéreztem, hogy mennyi erőt adhatok már azzal is, hogy őszintén, nyíltan beszélek a meddőségről. Számtalan szakemberrel konzultálva, az én tanácsom ez: ne várj ölbe tett kézzel! Lépj, kutass, telefonálj, olvass, inspirálódj, gyűjts erőt és tapasztalatot! Találd meg azt a szakorvost, akiben őszintén bízni tudsz, és keresd azokat az alternatív kiegészítő terápiákat, amelyekben a leginkább hiszel! Találd meg a saját utadat a meddőség elleni küzdelemben!”

plakát

Egyelőre kevesek által ismert tény, hogy a harkányi vízen alapuló eljárás hatékonyságát több, mint 160 ezer sikeresen gyógyított és kezelt reumatológiai, bőrgyógyászati és nőgyógyászati eset igazolja. A harkányi gyógyvíz kiemelkedő gyógyulási eredményeket ér el akár költséges orvosi beavatkozások vagy mellékhatásokkal járó gyógyszeres kezelések nélkül is, legyen a probléma reuma, pikkelysömör, vagy éppen maga a meddőség.

DSC_4154

A hétvégi napokon pedig színpadi és medencés programok is várják az érdeklődőket. A színpadon a fókuszban a igényes szórakozás lesz: fellép többek között Mága Zoltán, Vásáry André, Janicsák Veca, Horgas Eszter és a Vivat Bacchus. A gyógyulni vagy rekreációra vágyók számára a nagymúltú Harkányi Gyógyfürdő és a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház medencéi várnak, ahogy az intézmények kollégái is. Lesznek továbbá kiállítások, előadások, aquazumba, hahota jóga, aquafitness, színházi-, gyermek- és művészeti programok. A Harkányi Fesztivál Naptár keretin belül létrejövő 4 napos program mindenkit vár, aki kikapcsolódásra, felüdülésre, regenerálódásra vágyik, vagy többet szeretne megtudni arról, mi mindenre jó a gyógyító erejű harkányi víz, vagy hogyan segíti a víz a rehabilitációt.

harkanyi_fesztival_facebook_poszt_1200x1200-01

Információ: https://www.facebook.com/thermalfest