“A Toll szava”: Festészet és próza

A Design Labor és a „Pécsi Animáció Története” kiállítás novemberi rendezvénysorozata – a „Könnyedén és komolyan, diákok diákszemmel” – elérkezett az utolsó eseményéhez, a „Toll szava” zenés irodalmi programjához. A 2013. november 30-án 17 órakor kezdődő rendezvény egyben a Szó-kép-let – Fási Tímea Tekla és Prim Péter időszaki kiállításának megnyitó műsora.

hirdetés

„A Toll szava” est keretében rendhagyó együttműködés lesz látható, mely a próza és a festészet szoros kapcsolatát mutatja be. A „Toll szava” megnyitó – a Sopianae Slam Közösség tagjainak közreműködésével, a versek közt zenél – a Motyó Akusztik. A megnyitó után a hangulatot – a DIP Trio szolgáltatja.

fási_tímea_tekla_1

A 2013. augusztus 16-án nyitott animációs kiállítás már az elmúlt három hónap alatt meghaladta a kétezer-ötszáz látogatót és nagy sikert hoztak az „Animáció Világnapja”-hoz kapcsolódó rendezvénysorozatok. A Design Laborban (Király u. 26.) bemutatkoztak már kortárs pécsi festők és film-plakát kiállítás is kiegészítette az animáció történetét. Az ifjúság hónapján keretén belül nagy sikert aratott a Liszt Ferenc és az Agócsy László Zeneiskola növendékeinek koncertjei, valamint a november 17-től látható „Diák fotó kiállítás”.