Nyáresti dzsesszkoncert Pécs egyik legszebb kertjében

Hangulatos mediterrán kert, izgalmas dzsesszmuzsika és kellemes borok – erre a rendhagyó kikapcsolódási lehetőségre csak néhány kivételes nyári estén kínálkozik alkalom. Július 17-én Oláh Dezső Junior Prima-díjas zeneszerző-zongorista és Kanizsa Georgina énekesnő koncertje a Püspöki Palota évszázados szépségű kertjében, a püspökség kiváló miseboraival várja a közönséget.

hirdetés

Kanizsa GeorginaOláh Dezsőt generációja egyik legtehetségesebb muzsikusának tartják: tizennyolc éves korában fordult a dzsessz felé, de kizárólagosan egyik műfaj mellett sem kötelezte el magát. Virtuóz zongorajátékát Oláh Péter és Lakatos Pecek András kíséri az Oláh Dezső Trióban. A produkciót Kanizsa Georgina közreműködése teszi még izgalmasabbá, aki az ismert acapella együttes, a Jazzation legfiatalabb énekese.

Idén mindkettejüknek megítélték a fiatal dzsesszzenészeket támogató Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjat.

A Püspökvári Zenés Estékkel gazdag kulturális élményt kínál a Filharmónia Magyarország: magával ragadó, bensőséges koncertélményt egy varázslatos helyszínen.

Részletek: www.filharmonia.hu

Püspökvári Zenés Esték – Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjasok nyáresti dzsesszkoncertje

  1. július 17. 19 óra

Jegyek kaphatók a Filharmónia Jegyirodában (Kodály Központ, nyitvatartás hétfőtől–szombatig 10.00–18.00 óráig), a www.jegymester.hu oldalon, és a koncert előtt a helyszínen.