Oláh Gergő Pécsen is fellép

Úgy tűnik, az utóbbi években az X-Faktor nyertesét a tenyerén hordozza a sors. Oláh Gergő a tehetségkutató műsorban elért győzelme után arról beszélt, hogy szívesen kipróbálná magát egy színházi szerepben is, hisz nagyon vonzza őt a színház világa. Erre mindössze két évet kellett várnia, és az álma – nem is akármilyen sikerrel – teljesült. 

hirdetés

Gergő május 31-én debütálhatott musical színészként a Somnakaj című roma sorsjáték férfi főszerepében, melynek a tavalyi, MÜPÁ-ban tartott ősbemutatóját követően vasárnap, Kaposváron volt az első előadása. Valóban zajos sikerrel zárult a turné premierje, hisz a közönség perceken keresztül állva, tapsolva ünnepelte a szereplőket a musical végén.A Somnakaj férfi főszerepét Oláh Gergő Mező Misivel váltva alakítja, a címszereplő Szakács Hajnalka pedig, Tompos Kátyával játssza váltott szereposztásban a darab női főszerepét. A darab többi szerepében olyan elismert művészeket láthatunk, mint Falusi Mariann, Papadimitriu Athina, Kathy Horváth Lajos vagy Szakcsi Lakatos Béla.

színezd át

Az előadás a Színezd át! országos rendezvénysorozat részeként járja be az ország 10 megyeszékhelyét. Június 6-án Pécsre érkezik a családi nap és az előadás. A Színezd át! ingyenes családi nap helyszíne a Szent István tér lesz, ahol 10.30 és 17 óra között érdekes játékokkal, színes programokkal várják a gyerekeket és felnőtteket, nem mellékesen az esti előadás sztárjaival – Oláh Gergővel, Papadimitriu Athinával és Falusi Mariannal – is többször találkozhatnak majd a nap folyamán. A Somnakaj előadást pedig, a Pirogránit udvarban 20 órától tekinthetik meg az érdeklődők. Jegyek elövételben már kaphatók.

További információk: www.szinezdat.com