Olimpiai ezüstérmes párbajtőröző jön Pécsre!

Január 2-án, hétfőn 16 órától a Művészetek és Irodalom Házának Fülep Lajos termében találkozhatnak a pécsiek az olimpiai érmes párbajtőrözővel és edzőjével.

hirdetés

A Pannon Filharmonikusok újévi, január 2-án tartandó díszhangversenyét ezúttal a 2016-os riói olimpia legendás győzteseinek tiszteletére állította össze. A komolyzenei darabokhoz rendelt sportolói sikerek között szerepel Imre Gézáé is, akinek tiszteletreméltó helytállása előtt Lehár Ferenc Arany-ezüst keringőjével hajt fejet szimbolikusan a zenekar.

Az olimpiai egyéni bronz- és ezüst-, olimpiai csapat ezüst- és bronzérmes sportoló ezúttal nemcsak a Pannon Filharmonikusok meghívásának tesz eleget, hanem a helyi vívóbázis, a PTE-PEAC vívószakosztályának is. A helyi sportolók, valamint az érdeklődők nemcsak a 2015-ös moszkvai világbajnokság aranyérmesét, de pécsi kötődésű edzőjét, Dancsházy-Nagy Tamást is köszönthetik.

A hatvan perces beszélgetést harminc perces közönségtalálkozó követi, amely során a sportoló örömmel dedikál és közös fotó is készíthető vele!

A részvétel ingyenes!

Szervező:
PTE-PEAC Vívószakosztály, Zsolnay Örökségkezelő NKft.