Pécs nyáron sem pihen: itt a heti program!

A héten is remek programok várják a pécsieket, így megtudható, milyen az élet a Marson, hogy lehet javítani a kisgyermekes anyukák egészségét, de a leglátványosabb fizikai kísérletekért sem kell a szomszédba menni. 

hirdetés

A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. jobbnál jobb programokat ígér, íme!

Varázsóra – Földöntúli kísérletek

Séta a Marson, kísérletek a légkörön kívül, és mindehhez most a Földet sem kell elhagyni, csupán ellátogatni a Zsolnay-negyedbe, a látogatóközpont 24-es termébe kedden 14.30-kor.

További információkért KLIKK!

Varázsóra – Legkedvesebb kísérleteim

A hétéves kortól ajánlott 45 perces, részben interaktív előadás válogatás az eddigi Varázsórák legkedveltebb és leglátványosabb fizikai kísérleteiből, minden alkalommal más-más meglepetéskísérlettel – kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A program szintén a látogatóközpont 24-es termében 14.30-tól lesz szerdán.

További információkért KLIKK!

Megújulás – Kanizsai Melinda művészetterápiás csoportfoglalkozása

A program remek lehetőséget nyújt a kisgyermekes anyukák számára, ugyanis a foglalkozás elsősorban zeneterápia révén járul hozzá az anyukák testi-lelki-szellemi egészségének javításához. A csoportfoglalkozás csütörtökön délelőtt 10 órától fél 12-ig tart a Művészetek és Irodalom Házában.

A részvétel ingyenes, de regisztrálni kell az alábbi címen: kanizsai.melinda@gmail.com

Részletekért KLIKK!

Pécsen több kiállítás már látogatható, így például Farkas Ádám és Rákossy Anikó kiállítása, a Csomópontok a végtelenben a Zsolnay-negyedben, Melegh Andrea selyemfestő kiállítása is megcsodálható, a programok közül itt lehet válogatni.