Pécsen keresik az új Bödőcs Tibort!

Stand-up comedy estet rendeznek kezdő, amatőr, szárnyukat bontogató pécsi humoristáknak a Pepita Kultúrtérben. Aki viccesnek érzi magát, és meg tud küzdeni a kihívással, az ki ne hagyja, jelentkezzen fellépőnek most!

hirdetés

A stand-up comedy elképesztően nehéz műfaj. Gondoljunk csak bele milyen félelmetes: minden díszlet, minden jelmez és védelem nélkül, lényegében meztelenül, csak saját szövegünkre és személyiségünkre hagyatkozva kell kiállni emberek elé.

Nos, aki ebben az egyébként jelenleg nagyon felkapott előadási formában látja a jövőjét, az most Pécsen is elkezdheti szárnyait bontogatni, ugyanis az új életre kapott Pepita Kultúrtér stand-up estet rendez a kezdő pécsi humoristáknak, olyanoknak, akik mernek nagyot álmodni.

A Pepita várja a stand-up rajongókat
A Pepita várja a stand-up rajongókat

A Balokány közepén álló kis kultúrpavilonban október 11-én este 19 órától 22 óráig rendezik meg az első stand-up bulit, amire lényegében bárki jelentkezhet. Csak egy időpontot kell választania a vállalkozó szellemű komédiásoknak, aztán mehet a felkészülés ezerrel, teljesen ingyenes a dolog! A helyszínen viszont magukra maradnak, egy szál mikrofonnal a kezükben, és mindössze 15 percük lesz arra, hogy megnevettessék a pécsieket.

Ki akar Kőhalmi Zoltánhoz hasonló karriert?
Ki akar Kőhalmi Zoltánhoz hasonló karriert?

De miért is éri meg ez? Egyértelműen azért, mert ha valaki ügyes és vicces, az hatalmas karriert is befuthat ebben a műfajban. Lehet, hogy innen kerül ki az új Bödőcs Tibor, az új Kőhalmi Zoltán vagy az új Litkai Gergely! Ki tudja? Továbbá, ha sikeres lesz a fellépése valakinek, a szervezők rendszeres fellépési lehetőséget biztosítanak neki programjaikon!

A program jelentkezők hiányában elmarad, így mindenképp érdemes érdeklődni az esemény oldalán!

Helyszín: Pepita Kultúrtér, Zsolnay út 12 (Balokány)

Időpont: október 11. 19.00-22.00