Pop és tarisznya

Április 22-én Beck Zoli ül az InnoKocsma pultjához. Ezen az alkalmon bárki kérdezhet majd tőle a szakmájáról és ő – a rá jellemző szerénységgel – biztosan válaszol is.

hirdetés

az InnoKocsma remek alkalom a résztvevők számára, hogy egy-egy szakmai témát közvetlen, közérthető módon egy pohár bor vagy egy üveg sör mellett vitassanak meg a meghívott szakértővel, kutatóval. Itt szivárognak információk a helyi kutatási-fejlesztési-innovációs munkáról, törekvésekről és szívesen bővíti ismereteit a tudományágak széles palettáján. Egyszóval, ha képben akarsz lenni Pécsett, menj el.

A keddi vendéget, Beck Zolit így mutatják be a szervezők: A pécsi értelmiség egyik meghatározó alakja, a 30Y zenekar frontembere, a Zenélő Egyetem kitalálója, szakmai igazgatója, a Pécsi Tudományegyetem Romológia Tanszékének jeles oktatója. Sokszínű, érdekes egyéniség, akivel könnyű beszédbe elegyednie hallgatónak, rajongónak, riporternek egyaránt. Bár talán utóbbinak még sincs olyan könnyű dolga, ha életútjáról vallatja, mert magáról szeret a legkevésbé beszélgetni. Az érdekli, amit csinál, az alkotás folyamata maga, a történetek, ahogyan megszületnek, aztán már rohan is tovább, újabb gondolatok felé.

A helyszín a Nappali, az időpont 18:00. Az esemény oldala itt található.