Rock and roll a beteg gyermekekért

Jótékonysági koncertet tartanak Pécsett, a Nappaliban.

hirdetés

Október 14-én Pécs egyik legmenőbb találka- és koncerthelyszínén, a Nappaliban a rock and roll a jótékonyság szolgálatába áll, hogy gyermekek és családjaik mindennapjain segítsen. A rock and rollt három fiatal zenekar szolgáltatja, akik az EURAKVILO alapítványt támogatják a koncertjükkel.

Ez a szervezet 2011 óta arra vállalkozik, hogy a pécsi Gyermekklinika Onkológiai osztályán kezelt beteg gyermekek, és persze családjaik körülményeit ott tartózkodásuk idején javítsák, és ezáltal hozzájáruljanak a remélhetőleg teljes gyógyulás felé vezető útjukhoz. Ezt magasan képzett csapattal és az élményterápia eszközeivel biztosítják, így ha a koncertre való amúgy ingyenes belépés helyett a támogatói jegy mellett döntesz ezen az estén, nekik, és így közvetve a betegeknek is segítesz!

Az este fő fellépője a BABEL lesz, akik 2014 óta hozzák a nevükben rejlő, jól eső zűrzavart a magyar zenei palettára. Ez a rájuk jellemző őrületes energiákból, a dalaikban elkapott érzelmek forgatagából, a rock különböző irányzataiból, és négy külön-külön is elképesztően karakteres zenészből áll össze. Az idén minden értelemben megújult zenekar legutóbbi anyaga a tavasszal megjelent, igen zúzósra sikerült End Of It All, de a banda számtalan magyar nyelvű koncertkedvenc dalát is elhozza majd Pécsre : az Állok eléd, a Káprázó vagy a Tétova is minden bizonnyal felcsendülnek majd, ezúttal kifejezetten egy jó ügyet támogatandó.