Segítsünk karácsonykor is!

December közeledtével sokakat elkap a karácsonyi láz. A Karácsony a szeretet ünnepe. Semmi sem okozhat nagyobb örömöt, főleg ebben az időszakban, mint látni a mosolyt, az önfeledt érzelmeket a másik arcán.

hirdetés

Sajnos ez idő tájt is sok olyan ember van, akik az ünneplés helyett keményen dolgoznak, hogy másoknak jobb legyen. Ők végzik a világ legszebb és talán legmegerőltetőbb munkáját. Hogy mit csinálnak? Segítenek! Épp ezért megérdemlik, hogy idén karácsonykor ők is ünnepelhessenek. Hogy örülhessenek annak, hogy nincsenek egyedül. Mert sokan Velük vannak, mellettük állnak.

A Marketing Soul csapata országos összefogást, karácsonyi kezdeményezést hozott létre. Egy nonprofit szervezetnek felajánlottak egy 1.000.000 Forint értékű marketing segítségcsomagot, de hogy kiderüljön, hogy hol van a legjobb helyen ez a felajánlás, ahhoz a Te segítségedre is szükség van. Segíts Te is eldönteni, hogy a Marketing Soul Angyalkája hova szálljon le idén!

marketingsoul_karacsony

Van olyan nonprofit szervezet, amelynek munkássága közel áll a szívedhez? Itt a remek alkalom, hogy Te is hozzájárulj a munkájukhoz. Semmi egyebet nem kell tenned, mint az alábbi oldalon ajánlani az általad választott szervezetet.

Hogy miért nem pénzbeli felajánlást tett a fiatalok vezette marketinges cég?

Valljuk azt, hogy ha egy jó kampányt hozunk létre, egy jó ügyért, akkor az sokkal többet ér, mint amennyit „ráköltöttünk”. Egy hosszú távú és hasznos segítséget szeretnénk adni, amivel még több emberhez, még több támogatóhoz, még több önkénteshez, még több segíteni akaró egyénhez lehet eljutni. Tovább szeretnénk adni azt a módszert, amellyel ezt nemcsak részlegesen, alkalmakkor, hanem rendszeresen és stabilan fent lehet tartani. Segíteni szeretnénk, hogy még többen segíthessenek. Az első lépést megtettük, ha gondolod, csatlakozz Te is!„– mondta Török Gergő Zoltán, a Marketing Soul Kft. ügyvezetője.

Természetesen a cég az ajánlókkal szemben sem hálátlan, hiszen a szervezetet jelölők nagyban segítik munkájukat. Partnereik értékes ajándékokat ajánlottak fel a jó ügy érdekében. Ezen ajándékok pedig mind-mind az ajánlók karácsonyfája alá kerülhetnek!

Nem kell hozzá mást tenni, mint ajánlani egy nonprofit szervezetet, továbbá megosztani a kezdeményezés hírét, akivel csak lehet, hiszen nem kihagyható tényező, hogy az a szervezet kapja a segítséget, amelyre a legtöbb ajánlás érkezett. Figyeld az ötletgazdák Facebook oldalát  is, hiszen a végeredményt Szenteste itt teszik majd közzé.

Ne hagyd segítség nélkül azt, aki megérdemli, akinek szüksége van rá!