Százával indulnak gigavadászatra a pécsi pokémonosok!

pokemon01

hirdetés

Vasárnap kora délutántól késő estig felbolydul a belváros: maratoni pokémon-vadászatot rendeznek! A Facebook-esemény lapján eddig több mint 80-an jelezték, hogy biztosan ott lesznek, és körülbelül 270 ember érdeklődik iránta. A szervező konkrét útvonalat is megadott a szörnyvadászathoz. 

Várhatóan ellepik majd a szörnyecskékre kiéhezett résztvevők a Széchenyi teret vasárnap délután kettő órakor. Onnan indul a menet a Kossuth- és a Jókai téren keresztül át a Szent István térre, és végül vissza a kiindulási ponthoz.

“Hajrá pécsiek! Gyűljünk össze egy nagy vadászatra! Powerbankokat feltölteni, üdítőt és kaját pakoljatok, hátha megfáradunk a nagy vadászatban. Mutassuk meg mi is, hogy mire vagyunk képesek! Magunkra és egymásra figyeljünk!” – áll a felhívásban.

pokémon térkép
Íme, a felhíváshoz csatolt térkép

Nemcsak magukra és egymásra, nekünk, izgatott nézőknek is figyelnünk kell rájuk, hiszen komoly esély van rá, hogy vadászat közben valamelyik pokémonmester lelép a Rákóczi útra, vagy nekimegy a Kossuth- szobornak, esetleg a Konzum áruháznak.

Az esemény posztja alatt izgatottan kommentelnek a játékosok, akik minden apró részletre rákérdeznek,  hiszen nem szeretnék, ha bármi akadály gördülne a nagy vadászat elé – de mindenki megnyugodhat: wifi lesz, a pokémonok sem halnak ki addig (valószínűleg majd azután).

Sőt, arra is lehetőség nyílik, hogy beöltözhessünk szörnyecskés ruhába, teljesen átlényegülve a játék szellemiségével. Ha valaki egyébként nincs tisztában azzal, miről is van szó, korábban már írtunk a témáról.

Egyelőre csapattól függetlenül bárki jöhet (mert csapatok is vannak), mindenkit szívesen lát a szervező.

Mindenesetre óriási érdeklődés övezi a kezdeményezést.

Ez lesz nálunk is?