Tapintani lehet majd a feszültséget a pécsi főtéren!

Szerdán mindenre fény derül, ugyanis óriási buli keretén belül derülnek ki az idei egyetemi ponthatárok Pécsett.

hirdetés

Izgulhatnak a jelentkezők, az idei évben is rengetegen jelentkeztek a Pécsi Tudományegyetemre, és most derül ki, felvették-e őket. A legtöbb szakon sejthető, körülbelül mennyi kell ahhoz, hogy valakit felvegyenek államira vagy önköltségesre, és a tanulmányi, valamint az érettségi eredményekből már bőven lehet kalkulálni. Ennek ellenére azért okozhat meglepetéseket a ponthúzás, nem szabad előre inni a medve bőrére. Egy biztos: szerda este eredménytől függetlenül bulizhat bárki, akár örömében, akár bánatában.

Vágni lehetne a feszültséget, mielőtt kihirdetik a ponthatárokat

Este hat órától kezdődik a hangolódás a Széchenyi téren Dj Venommal, interaktív játékokkal és információszolgáltatással a felvételivel kapcsolatban. Nyolc órakor Páva Zsolt, Pécs polgármestere, dr. Bódis József rektor és Takács Gyula EHÖK elnök mond köszöntőt, majd jöhet a várva várt pontok kihirdetése. Tíztől a Soulwave koncertje felelős a jó hangulatért, tizenegytől pedig indulhat a buli a Club Fashion-ben.

Tavalyhoz hasonlóan idén is nagy tömeg várható

A legnépszerűbb továbbra is az orvosi pálya, de jogásznak is sokan állnának, mint a témában nemrég írt cikkünkből kiderült.