Tavaszi frissítő nagybevásárlás a PVH-val

A tavaszi időszak mindenkinél a megújulásról, a téli fáradalmak kipihenéséről szól. Miért ne kezdődhetne ez egy olyan hétvégével, amelyen beszerezzük az összes elengedhetetlen ruhát a tavaszi kollekcióba, az összes szép dekorációt a lakásba, vagy éppen igénybe veszünk egy frissítő, különleges szolgáltatást? A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. a tavaszi megújuló időszakra gondolva ismét megrendezi a Belvárosi Shopping Napot, ahol mindezek kedvezményesen valósulhatnak meg.

hirdetés

A május 6-án, szombaton a Shopping Napon több belvárosi üzlet is részt vesz, amelyek meghosszabbított nyitva tartással várják az érdeklődőket.  A közel 40 résztvevő partnernél többek között divatos ruhák, egyedi kiegészítők, könyvek, bor, gasztronómiai különlegességek, vagy akár művészeti tárgyak is beszerezhetők, emellett a legkülönfélébb szolgáltatások próbálhatók ki.

A vásárlók kedvezményekre jogosító kuponok beváltásával juthatnak hozzá kedvező áron a termékekhez és szolgáltatásokhoz. A kuponfüzet a PécsONE magazin áprilisi számában már elérhető.

belvarosi_shopping_nap_A3.indd