Végre itt az idei első termelői piac

Március 12-től minden szombaton, 7-12 óráig Pécsett a Búza téren folytatódik a „Termelői Piac”, a Pécsi Patrónus NKft. és a Pécs Holding Zrt. közös szervezésében.

hirdetés

A Pécsi Patrónus NKft. ügyvezetője, Ribacz Gábor tájékoztatása szerint a rendezvény évről-évre nagyobb népszerűségnek örvend.

A piac pécsi és a városba látogató vásárlók kizárólag saját, helyi termesztésű vagy készítésű árukból választhatnak, egyben megismerkedhetnek számos pécsi és Pécs környéki termelővel, kistermelővel.

Pécs régi-új piacán, mindig az időszaknak megfelelő, friss, helyben termett zöldség, gyümölcs, virág, dísz- és fűszernövény,  mellett tojás,  méz, házi tej, tejtermék, kézműves sajt-kecskesajt, házi szörp, lekvár, savanyúság, zöldség- és paprika krém valamint füstölt húsáru (mangalica, szürkemarha) is megtalálható.

A Pécsi Patrónus NKft. célja egészséges, helyben termett, készült termékekhez juttatni a pécsi polgárokat, egyúttal segítve a pécsi és Pécs környéki termelőket. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.