20 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapPécs AktuálLapátokkal és machetékkel felfegyverkezve ment egymásnak két társaság a Centrum parkolóban

Lapátokkal és machetékkel felfegyverkezve ment egymásnak két társaság a Centrum parkolóban

Két társaság szólalkozhatott össze a Centrum parkolójában, amiből aztán akkora balhé kerekedett, hogy a rendőröknek el is kellett keríteniük egy nagyobb területet.

Kora délután jelezte olvasónk (akitől kiemelt képünket is kaptuk), hogy a Centrum parkolóba több mentőautó érkezett, illetve rendőri egységek is megjelentek.

Megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amelynek szóvivője, Popovics Dejan egyelőre nem sok konkrétumot tudott elmondani az eset kapacsán, mivel kollégái a helyszínen jelenleg is igyekeznek tisztázni a pontos körülményeket.

Annyit lehet tudni, hogy két társaság szólalkozott össze egymással, ebből alakult ki a balhé, ami miatt – a rendőrség elmondása szerint – jelentős erőkkel kellett helyszínre vonulnia a rendfenntartóknak. Az érintett területet körbekerítették.

Amint új információhoz jutunk, frissítjük cikkünket.

Frissítés:

A rendőrségtől megtudtuk, hogy a két társaság szóváltása odáig fajult, hogy lapátokkal és machetékkel estek egymásnak. Ezután az egyik társasághoz érkezett egy autó is, amivel szándékosan elgázoltak két embert, akiknek a sérüléseiről egyelőre még nem közöltek információkat.

A rendőrség több ember ellen elkövetett emberölési kísérlet gyanújával indít nyomozást.

Frissítés:

Több olvasónk is jelezte, hogy a Rákóczi út és a Siklósi út kereszteződésében helyszínelő rendőröket és egy összetört autót látnak. A rendőrség szóvivője kérdésünkre megerősítette: a két eset összefüggésben van.

Kollégánk képei:

Frissítés (május 18.):

Elfogták az elkövetőket:

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő