6-os út: két halottja van a hajnali balesetnek

Ketten életüket vesztették, miután két személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan okból és körülmények között szombatra virradóra a 6-os számú főúton a Baranya megyei Botykapeterd magasságában – közölte a rendőrség a honlapján. 

Frontálisan ütközött a két autó, amikor a Pécs felől érkező áttért a másik sávba

Két férfi vesztette életét

A tájékoztatás szerint a balesetben ketten a helyszínen életüket vesztették, egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.

A Pécsről Szigetvár felé közlekedő autóban ülő két férfi, egy 42 és egy 52 éves hunyt el a balesetben

Reggelre befejezték a helyszínelést

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nagypeterdnél és Szigetvárnál alsóbbrendű utakra terelték – olvasható a police.hu oldalán. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az érintett útszakaszt megnyitották szombat kora reggel.

Úgy tudjuk, féknyomokat nem találtak, de még folyik a baleset körülményeinek kivizsgálása
A csattanás ereje akkora volt, hogy az egyik autó az útról is lepördült

Ezen a héten 3-an haltak meg ezen a szakaszon

Legutóbb arról írtunk, hogy Pécstől nyugati irányban, a 6-oson egy busszal ütközött egy férfi kocsijával, aki a helyszínen meghalt, korábban Cserdi és Szentlőrinc között halt meg egy férfi, a nyár közepén pedig Dunaföldvár és Paks között a 6-oson halt meg a sofőr, aki autójával áttért a szemközti sávba, ahol egy másik kocsival ütközött.

Pécs belvárosában szintén nyáron halt meg egy férfi, ennél az esetnél is tart még a baleset körülményeinek tisztázása.

Lapunk nemrég arról is írt, hogy semmi értelme száguldozni a városon belül, a Totalcar.hu pedig azt számolta ki, hogy az országúton is mindössze pár percet nyerünk, ha eszelős őrültként tövig nyomjuk a gázpedált.

hirdetés